Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Rusko bude konkurovat Microsoftu. Chce vlastní operační systém

Ruská vládní garnitura se rozhodla, že nechá vyvinout nový operační systém pro osobní počítače. V nejbližší době vypíše výběrové řízení na vývojáře pro takový produkt. Je pravděpodobné, že konkurence Windows bude celá v azbuce ............... :-)

Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Kdyby místo vymýšlení blbostí radši pomáhali hasit ty požáry, co tam jsou, tak by to bylo lepší. Vla…
marekdrtic 05.08.2010 12:09
marekdrtic
Windows jakožto vyspělý OS to je tu dnes zabavnejsie jak vo vtipnejsi vyhrava. P.S. a nepodcenuj r…
MM.. 05.08.2010 13:14
MM..
Ja souhlasim s MM. Sanci maji, a pomerne velkou, pokud od toho neustoupi a budou mit dobry programat…
Radek 05.08.2010 13:59
Radek
150 milionů má celé Rusko - už vidím ty kojence potenciální "uživatele" a "děžurné uživatele" z GUMU… nový
kropf09 15.08.2010 00:13
kropf09
No ruské programy jsou často super (namátkou: Volkov commander, Rar>WinRar, The Bat, kurnikovova.jpg…
Kráťa 10.08.2010 22:53
Kráťa
Jestli se nemýlím tak "Volokov commander" pocházel z Ukrajiny poslední
kropf09 15.08.2010 00:17
kropf09

Kdyby místo vymýšlení blbostí radši pomáhali hasit ty požáry, co tam jsou, tak by to bylo lepší. Vlastně jenom vezmou nějakej Linux a předělají pár věcí :-). Kdyby vyvíjeli celé jádro od začátku, tak by to možná mělo nějakej smysl, ale takhle to je vlastně jenom další klon Red Flag (čínský OS), Nova (kubánský OS) nebo Red Star OS (S. Korea).

PS: A Windows jakožto vyspělý OS tím nemají šanci porazit.

Windows jakožto vyspělý OS

to je tu dnes zabavnejsie jak vo vtipnejsi vyhrava.

P.S. a nepodcenuj rusov. Rus neni dementny cinan ani dementny korejec. Ked si porovnas nejaky rusky zdrojak s cinskym (cinskych zrdojakov som mal moznost vidiet kopu a chcel som sa zastrelit) to je jak keby si porovnaval ferrari s trabantom polepenym lepiacou paskou. Vyplyva to z mentality (cinan nic nechape a proste len nieco kopiruje, rus ma mentalitu najprv to pochopit do poslednej bodky a potom to nejak odrbat :)

P.S.2. a rozsirenie OS moze dost silne zavisiet aj od statnej spravy. Wintel sracky sa rozsirili prave kvoli statnej sprave v USA, kvalitativne/vyspelostou to bol odpad v porovnani s inymi vtedajsimi vypoctovymi systemami, len nejaky dement rozhodol ze bude sa pouzivat to.

Ja souhlasim s MM. Sanci maji, a pomerne velkou, pokud od toho neustoupi a budou mit dobry programatory a ono i kdyby se to chytlo zatim "jen" v Rusku, tak se skoro 150 milionama potencionalnich uzivatelu to nebudou mit spatny.

rus ma mentalitu najprv to pochopit do poslednej bodky a potom to nejak odrbat :)

To maji i cesi ne? :-)

No ruské programy jsou často super (namátkou: Volkov commander, Rar>WinRar, The Bat, kurnikovova.jpg.exe...). Třeba se jim podaří něco pohodového a pokud to nebude pouze v azbuce a pojede na tom PSPad (má nejoblíbenější hra), rád bych i vyzkoušel.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru