Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Tak uz ho mame tady,"velky" iPhone4..

tu vytahujes uplne nepodstatne kraviny, neviem kde na tie blbosti chodis. Ten mobil od apple zas ma nieco nove, napr. display aky konkurencia nema, janeviem LED blesk apod, a stavim sa o 10piv ze cinska kopirka HTC to bude mat do pol roka tiez (resp. teraz pozeram na google ze uz to aj udajne ich novy model bude mat).
P.S. a mobil od apple nevlastnim, ale nie som slepy a videl som jak sa mobily postupne vyvijali od umelohmotnych tlacitok so znakovym displayom na 2riadky, az dodnes, 10rokov nitko nic poriadne neurobil furt len tie umelohmotne tlacitka a display 2x3cm, a drzal som prvy iphone v ruke krtatko po tom ako vysiel a bolo tam novych veci ktore dovtedy nikto nemal velmi vela. Keby nebolo apple tak dodnes mackas na mobile umelohmotne tlacitka a cumis do displaya 2x3cm. Aspon z toho dovodu si ich vazim ze urobili dobru robotu, a to vierm ako SW vyvojar posudit. Aj z hladiska vyvoja mobilov si zasluzia pochvalu. Aj ked ich mobil si asi nekupim ptz mi to netreba.
P.S.2 a aplikacie mozes pouzivat jake chces, kludne si ich aj sam naprogramuj (podpisat si ich mozes sam pre svoj mobil), nemusis ich kupovat na iStore. V normalnom svete je zvykom za pracu platit, dokonca ked mi dementna servirka donesie na 5 metrovu vzdialenost vodu, tak si za to nauctuje aspon euro, typicky dve (voda stoji par cetov a v restike 2eura). Nechapem kde je problem ked 1 euro dostane niekto za stovky hodin roboty na nejakej App, a predava ju potom na iStore? Mas z toho nejake komplexy? Alebo na cinskom mobile funguju zasadne len kradnute App, pripadne opajcnute cinskymi dementami?

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality