Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Oprava zatuhávání systému Windows 7 (Windows Serveru 2008 R2)

Pokud patříte mezi ty „šťastlivce“, kterým systém Windows 7 (či Windows Server 2008 R2) náhodně beze slova chyby zatuhává, pak byste měli upřít vaše zraky k opravě č. KB2265716. K zatuhávání totiž skutečně dochází, a to v situaci, kdy se „určitým způsobem nedohodne“ proces Lsass.exe, ovladač Rdbss.sys (Redirected Drive Buffering Subsystem) a Winsock kernel. Týká se to všech tří variant operačního systému (x86 u Windows 7, x64 u obou systémů a v případě Windows Serveru 2008 R2 také IA-64).

www.diit.cz

Edit:

(text e-mailu)
Pro Vaše pohodlí jsme opravu hotfix, kterou jste si vyžádali, umístili na webovou stránku. Můžete si ji tak stáhnout, aniž tím zahltíme Vaši emailovou schránku.

VÝSTRAHA Tato oprava hotfix neprošla kompletním testováním. Je proto určena pouze pro systémy nebo počítače, která mají stejný problém, který je popsán v jednom nebo více článcích Znalostní Báze (Knowledge Base) společnosti Microsoft, které jsou uvedeny v KB článku 2265716
Pokud si nejste jisti, jestli v souvislosti s touto opravou hotfix nemohou vzniknout problémy s kompatibilitou nebo instalací, doporučujeme Vám počkat na další vydaní aktualizace Service Pack. Nová aktualizace Service Pack bude zahrnovat plně otestovanou verzi této opravy. Konstatujeme, že může být obtížné zjistit, jestli pro tuto opravu hotfix existují problémy s instalací nebo kompatibilitou. Pokud chcete potvrzení o tom, zdali tato aktualizace hotfix opravdu odstraňuje Váš specifický problém, nebo pokud chcete zjistit, jestli pro tuto opravu hotfix neexistují nějaké známé problémy s instalací nebo kompatibilitou, inženýři technické podpory společnosti v Zákaznickém centru společnosti Microsoft Vám rádi pomohou.

Před instalací této opravy hotfix
----------------------------------

Pokud jste se rozhodli instalovat tuto opravu hotfix, rádi bychom Vás upozornili na následující doporučení:

Nenasazujte opravy hotfix do primárního počítače ani do primárního provozního prostředí bez předchozího testování.

Zálohujte Vaše systémy nebo počítač, na který se chystáte instalovat opravu hotfix.

Zdroj: www.diit.cz
Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
no ja vam neviem, ale mne akosi prave teraz zacal v praci zatuhavat win7 :-D jednym to opravili a dr… poslední
wam_Spider007 02.09.2010 22:23
wam_Spider007

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru