Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Odhalena totoznost podvodnikov na cz/sk weboch

Bohuzial nemaly podiel viny nesu prave ludia co zaplatili, pretoze prave tymto povzbudzuju podovnodnikov k dalsim a k dalsim podvodom.
Co sa tyka nadeje, ci nieco dostanes spat...mas 2 moznosti. Podas trestne oznamenie hned. Paragrafov je tam hned niekolko, viac by ti poradil pravnik. Sud pravdepodobne vyhras. Alebo pockas ako dopadne trestne oznamenie a podas svoje az po vyneseni rozsudku a vyhras urcite. V kazdom pripade vyhra na sude sa nerovna vyplatenie penazi spat.
Ja sam vediem obchodny spor uz niekolko rokov, vysledok je v nedohladne, poznam osobne pripady kedy niekto vyhral miliony a bolo mu to trt platne. Majitel sa presunul do inej sro a podnikal veselo dalej.
Z praxe ti mozem povedat, ze sudy na sk nepracuju zrovna idealne, sudcovia su tie len ludia a zazil som aj uplnych blbcov bohuzial a hoci si v prave stoji ta vybojovanie pravdy pomerne nemale financne prostriedky, ktore sa ti nemusia vratit. Takyto sud za 50-100 Eur sa oplati niekomu komu ide o princip, nie o vratenie penazi. Hoci nerad asi ti odporucim vykaslat sa na to.
Alebo bud ako ja, ja sa sudim z principu, kvoli pravde a kaslem na peniaze;o).

Napisal som k tomu aj obsirnejsi clanok viac na http://pc.poradna.net/a/view/559610-ako-sa-branit- proti-podvodnym-firmam-na-webe

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality