Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Windows 8. Vše si budeme moci pronajmout on-line

Nadcházející operační systém od Microsoftu má přijít s heslem "desktop jako služba". V reálu to znamená, že Windows budou jakousi branou, která umožní uživatelům vytvořit si originální soubor služeb přesně podle svých potřeb. Připravované Windows s označením NEXT se mají objevit na trhu do dvou let.
http://technet.idnes.cz/unikly-informace-o-windows -8-vse-si-budeme-moci-pronajmout-on-line-p9k-/soft ware.asp?c=A101119_101056_software_vse

Říkám to snad už dva roky, že se vše bude natahovat z internetu. Na počítači bude jen malé nejnutnější jádro (v případě Windows 5 GB), aby nastartoval a veškeré aplikace se zbytkem OS pojedou z netu.
My si budeme možná moci uložit do svého počítače svou fotku - samozřejmě po té, co ji MS či Google (tenjejichOS) prohlédnou, jestli tam nejsou teroristi...
Pak dostaneme všichni čipy a skončí to tím, že budeme zadávat lednici heslo, aby otevřela dveře. Ta mrkne na netu do databáze a když budete mít vysoký tlak, dveře se neotevřou. Jen vyjede takový šuplíček, ve kterém bude jablko, mrkev a deci rybího tuku.

Komentář k aktualite

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality