Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Well WCU150N: připojte svůj desktop k Wi-Fi!

Společnost Well je na poli modemů, routerů, přídavných karet a dalších síťových udělátek jistě dobře známým pojmem. Nemálo uživatelů možná bude trochu krátkozrace odsuzovat značku jako „nekvalitní low-end“, druhá strana fanoušků však jistě přijde i se svými argumenty hovořící pro koupi. Ať tak či onak, nový Wi-Fi adaptér vypadá náramně dobře, a to i při pohledu na koncovou cenu včetně daně.

Docela zajímavý donglík. Neřeším zde použitelnost či "potratovitost" takovéto USB síťovky, pro někoho by to ale zajímavé být mohlo.

http://extrahardware.cnews.cz/well-wcu150n-pripojt e-svuj-desktop-k-wi-fi

Zdroj: ExtraHardware
Předmět Autor Datum
Tohle používám už přes rok u PC. [http://www.czechcomputer.cz/czc/products.nsf/w/9A5 80C143D8F6ABFC…
Niko Bellic 15.12.2010 14:58
Niko Bellic
tvoje jistě dobrá zkušenost staví na jednom kusu co používáš. je to totéž, když tu někdo doporučuje…
lední brtník 15.12.2010 19:20
lední brtník
Přesně. Já mám s USB síťovkami podobné zkušenosti - "padání" sítě, zpomalování v závislosti na počtu… poslední
mif 17.12.2010 08:18
mif

Tohle používám už přes rok u PC.

[http://www.czechcomputer.cz/czc/products.nsf/w/9A5 80C143D8F6ABFC1257591003F9040/$file/64153v0.jpg]

I přes veškerou kritiku některých zde na poradně (která staví bůhví na čem..) funguje síť bez problému, žádná nestabilita, žádné zatěžování cpu, dosah skvělý. Výhoda je v tom, že se to dá umístit přes prodlužku kamkoliv, u pci karty lze pouze prodloužit kabel od antény -> různé útlumy -> přínos sporný.

tvoje jistě dobrá zkušenost staví na jednom kusu co používáš. je to totéž, když tu někdo doporučuje svůj acer, že ten jeho krám skvěle funguje.

zrovna dnes jsme v práci řešili problém s testerem, který z neznámých důvodů přestává komunikovat. začíná se jevit pravděpodobným. že za to může právě usb čtečka (jediné usb zařízení v pc), která byla donedávna v sériovém provedení. není to tak u všech instalací, ale přihodí se.

Přesně. Já mám s USB síťovkami podobné zkušenosti - "padání" sítě, zpomalování v závislosti na počtu zařízení (a jejich aktivitě) v kořenovém HUBu, etc. Jako nouzovka nebo coby zařízení do notesu bez wifi (i to jsem už řešil) je to OK, trvale fungovat bych na tom ovšem nechtěl.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru