Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Petr Hejl získal milion, začíná pracovat na novém hledači

Den D pozeravam rad, je mi to dost blizke a na daneho pana si spominam ako na podivina, ktory nemal ziadne argument a spravil tam taku putovu sou.
Pan je blbec, prisiel s tym, ze ma nieco, ale neukazal nic a chcel milion, ktoreho pouzitie nevedel zdovodnit. Dost sa divim, ze zohnal nejaky milion, ale uz moj otec vravieval, ze v krcme sa da vybavit vsetko. Takze predpokladam, ze mu 23 jeho kumpanov nejako pod vplyvom alkoholu uverili tu jeho fantazmagoriu a tak sa to cele stalo.
Zhrnme si fakty.
- na vyhladavaci pracuje uz viac rokov napriek tomu nema ziadne demo ani funkcnu, ci polofunkcnu verziu
- princip svojho enginu si strazi a vsetko ma v hlave, nema ziaden vysledok a je viac ako podozrive, ze po 4 rokoch vyvoja nevie nic rukaplne preukazat
- na vyvoj si vypocital, ze chce 1mil, vo svojom "projekte" vsak nemal zdokladovane ako chce dane prostriedky pouzit, takze by ma zaujimalo ako sa dostal k 1mil.
- akosi automaticky predpoklada, ze po dokonceni projektu ho kupi velka spolocnost, ktora spozna ohromny potencial jeho enginu
- cisla su velmi okruhle, percenta lakave a vycucane z prstu, operuje cislami, ktore nemal sancu ako zistit (napriklad ako uspesny a efektivny ej vyhladavaci algoritmus Googlu...rad by som vedel odkial pozna tento algoritmus, ked je to najstrazenejsie tajomstvo miliardovej spolocnosti).
...atd

Mozno tomu co chce veri, ale inak je to cisty blazon.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality