Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Jakého výrobce PC zdrojů preferujete?

So zdrojmi je tak trosku divne. Tusim Alza mala zverejnenu poruchovost EC. Bolo to strasnych 55% u 350W modelu s pasivnym PFC a 12cm fan.
Zaujimave, tento model som dal do asi 100 zostav, ziadna reklamacia pocas 3 rokov, u ostatnych EC som mal reklamacie na urovni asi 1-2%, co zdaleka nezodpoveda hlaseniam Alzy a userov na fore. Uz mi preslo rukami cca 1000 vlastnorucne zlozenych pc, takze myslim, ze nejaku vzorku za tie roky mam...otazka teraz znie...som blbly ja alebo ludia v Alze? Vseobecne plky a public rumors co sa siria forami ma nezaujimaju, dobre vieme aki fanatici sa najcastesjsie vyjadruju na forach k temam, kde nemaju co povedat.
Pred nedavnom som musel narychlo zobrat nejake zdroje a tak som siahol po par kuskoch pre mna dovtedy neznamej znacky Hedy. Boli to nejake 350W a 400W kusky. Nastastie som nebol ovplyvneny ziadnymi diskusiami a mozem povedat, ze zdroje na mna zaposobili velmi dobre, dielenske spracovanie bolo kvalitnejsie ako u EC a tipoval som to aj na kvalitnejsie osadenie suciastok comu napovedala aj vaha zdroja (staci si porovnat 500W EC a Corsair s rovnakou watazou).
A to nehovorim, ze som do ludovejsich hernych zostav daval exoticke zdroje znacky Dragon, doteraz bez reklamacii (len par kusov), ale so solidnym dielenskym spracovanim.
V podstate najlacnejsie na mna posobili doteraz zdroja EC svojim prevedenim, napriek tomu ich davam do kancelarskych zostav, najlepsie jednoznacne Corsairy, s Fortronmi mam bohuzial mensie skusenosti ako s Corsairmi, takze sa k nim nebudem vyjadrovat (ale tie co som dal do zostav idu doteraz).

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality