Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Jakého výrobce PC zdrojů preferujete?

Ja to nemyslel konkretne na tebe, reagoval jsem na autora zpravicky. Ale vsude kde se o Fortronech neco spatneho doctes, tak jsou to reci typu JPP (jedna pani povidala), slysel jsem, kamos mel anebo oblibena "Fortrony nejsou to, co byvaly", ale nikde zadnej dukaz.

Jen namatkou jsem se podival na zdroje 500W na CZC u kterych jsem nasel poruchovost. Podotykam, ze jsem se zastavil u prvnich, kde byly nejaky cisla a dal jsem nehledal.

Fortron http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=6798 0 poruchovost 0,61%

Seasonic http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=4915 4 poruchovost 2.22%

takze logicky z toho vychazi, ze Seasonic je smejd, neni to co byval a je skoro 4x poruchovejsi nez Fortron. No a ja tohle tvrzeni mam podlozeny nejakyma cislama, ne recmi typu JPP. Tohle neberu jako dogma, ale jen jako priklad. Mne jen vadi, prave takovyto reci, protoze to muze treba nejake znacce uskodit a nejsem akcionar Fortronu. Jde o princip.

No a dal si z teto poradny pamatuju posledni dobou dost prispevku, kde lidem odesly zdroje za tisice korun, ty super mega ultra hyper znackove, kterym Fortrony nesahaji ani po paty. Takze z toho vyplyva, ze tusim Enermax neni to co byval? Do dalsi debaty se nepoustim. nebudu se poustet do zadnejch vetsich (zbytecnych) akci.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality