Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Nokia přechází na Windows Phone

Vis co to je spekulace? To je k nicemu. Ja muzu stejne tak spekulovat kdovi o cem. Treba o tom, jestli je Obama cernoch. Uvedom si, ze 15% ztrata ceny/den neni vubec nic ve svete akcii. Je to uplne normalni a stava se to zcela bezne.
Nic proti tobe, ale ta posledni veta je taky o nicem. Uvedom si, ze ta firma nepatri tobe a majitele ji muzou prodat treba martanum a to, ze si ty a par lidi na forech myslite, ze je to spatne, nezmeni nic. Existuje totiz asi drtiva vetsina uzivatelu, kteri treba prave ten dotyk, dotyk a zase dotyk chteji a ti, co potrebuji hw klavesnici maji smulu. Je jich asi mensina, jak se zda. Nebo si to aspon ve firme mysli a tak to tak udelaji, a par urvancu na forech nezmeni nic.
Mne osobne je uplne jedno co udelaji, protoze Nokiu uz delsi dobu nepouzivam a ani po tom netouzim. No a za dalsi dotykovy kriply nepotrebuju. Telefon je na volani a to, ze dnes se tam cpe milion dalsich veci a lidi jsou tak zblbli a hykaji pri kazdym spatreni tohoto kriplu, ze si uz zacinaji taky myslet, ze telefon je na praci, tak se valim smichem pod stolem. Zadny telefon ani s deseti HW klavesnicema neni na praci. To si muze myslet jen vymytej mozek.
Samozrejme chapu, ze se to nekomu libit muze a nic proti tomu nemam, ale nazory, ze tel. s HW klavesnici je na praci, patri tak do zakladni skoly nebo max nejakymu frikulinovi, protoze na tom pidi displeji nemas sanci opravdu pracovat, pokud praci nemyslis psani sms a volani, a na to staci obycejny telefon. Nejvic se pokazdy valim smichem, kdyz nekdo vytahne tu zehlicku, ktera ma plochu ctvrt metru ctverecniho, zacne "pracovat" a mysli si, jakej je king. Ohromujici vydrz baterie pul dne az 2 dny u stastlivcu je taky super, ale to vymytym mozkum nevadi. Hlavne ze jsou vsude online a muzou se divat na filmy na tom krasnym displeji. Pomalu by si tito agenti meli zacit porizovat i nosice na tyto kriply, protoze jak obcas nekde ctu po forech, pozaduji tito "pracanti na mobilech" stale vetsi displej. Takze za chvilku treba budou nosit miniplazmu, ktera bude mit HW klavesnici a bude umet telefonovat. Jak jsem ale rikal, kazdeho vec co pouziva, ale ty reci o praci na kriplu, by si mohli nechat od cesty. Jinak ted me napadlo, aby sis nemyslel, ze mluvim o tobe. To ne. Nevim jak ses na tom v tomto ohledu, ale mluvim obecne ze zkusenosti z okoli, kdyz vidim ty machry, jak s tim "pracuji". A nejedna se o frikuliny, ale o lidi pomerne vysoce postaveny.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality