Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Televize cenzurují Simpsonovi kvůli japonské Fukušimě

Takze ked ty tomu neveris tak to nejde? :-) Uz dnes sa v D (a to je sakra nenormalne mnozstvo zraveho priemyslu - strojarska vyroba, auta, chemicky priemysel, najvacsi priemysel v EU) vyraba 17% energie z obnovitelnych zdrojov (pred tyzdnom som videl statistiky). A nic sa nemuselo vyrubovat ani neni nic drasticky olepene vetrnikmi ani solarmi. A staci uz len 4x tolko a bude to skoro 100% :)

Okrem toho da sa vyuzivat aj napr. energia vln, energia prilivu, a ja neviem co vsetko. Videl som nieco v TV ze v spanielsku "vynasli" nejaku bakteriu ktora zo slnecneho ziarenia a CO2 zo vzduchu produkuje nahradu oleja a udajne sa to da produkovat v realnych mnozstvach (do par rokov ma vzniknut nejaka farma ktora ma byt schopna pokryt potreby ropy krajiny velkosti jednej spolkovej krajiny v D) atd.

Vsetko je mozne len treba hladat a najst riesenie. Ked povies hned na zaciatku ze "to neni mozne" tak zakysnes na mrtvom bode a vsetci ta predbehnu (a potom sa kazdy cuduje ze preco nemci maju vsetko a ostatni maju holu prd...)
Ked dostal F.Porsche v r. 1943 ci kedy za ulohu navrhnut VW (chrobaka) v cene pod 9999 risskych mariek tak ako prve povedal ze "to neni mozne" :) A stacilo na neho trochu pritlacit a voala VW za 9999 bol na svete :) Nemozne. Pche.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality