Předmět Autor Datum
Ten exploder vypadá čím dál tím hůře. Hlavně, že to má ribbon (snad zůstane aspoň Ghisler při smysle…
L-Core 06.04.2011 14:49
L-Core
[http://fenixproductions.republika.pl/tc/tc75_001.p ng]
karel 06.04.2011 14:57
karel
No on ten ribbon a to cosi, co ma ghisler v TC zabere ve skutecnosti stejne mista a napriklad ja v g…
Radek 06.04.2011 14:58
Radek
U mě je tomu tak, že menu TC je podobné všemu ostatnímu ve Windows (XP/Vista, vzhled 9x/2k). Akorát…
L-Core 06.04.2011 16:47
L-Core
Mne nejde o novy cudliky, jde o princip, proste o to, ze skoro u vsech programu jsou cudliky podobny…
Radek 06.04.2011 18:27
Radek
Můj TC, o nějakých ikonkách z roku ajnc-cvaj nevím: [5601-tc-png] Ovšem nepoužívám default, nastavuj…
L-Core 06.04.2011 20:30
L-Core
TC ma jinu logiku ovladani schvalne, ked niekto nechce priskumnik tak snad preto ze chce ovladanie j… poslední
MM.. 07.04.2011 01:15
MM..

No on ten ribbon a to cosi, co ma ghisler v TC zabere ve skutecnosti stejne mista a napriklad ja v ghislerovym 100 let starym GUI a ikonach nevidim nic peknyho. Obzvlast, kdyz si nejsou s nicim ve win podobny. Takze ja bych zase treba ribbon s novyma ikonama uvital, protoze na ribbonu nevidim nic spatny, obzvlast kdyz se skoro vsude pri nucene potrebe da vypnout.

U mě je tomu tak, že menu TC je podobné všemu ostatnímu ve Windows (XP/Vista, vzhled 9x/2k). Akorát MSO 2007 má (nedá se "zadarmo" vypnout a nahradit dřívějším layoutem) ribbony, ale skoro je nepoužívám (Vista64), preferuji '97 (XP).

Jo, jsem konzervativní. Nové a hezčí čudlíky není nic, z čeho bych byl odvázaný. Vyhovuje mi 100 let stará klasika, rozbalovací menu

Mne nejde o novy cudliky, jde o princip, proste o to, ze skoro u vsech programu jsou cudliky podobny, jen u TC vypadaji jako by vypadly z roku raz dva a vadi to vic lidem, uz jsem o tom parkrat na netu cetl. Jde o to, ze pokud uvidis znamej cudlik uz vis, co znamena, obzvlast kdyz pouzivas vic programu. Ale jinak jasne, zalezi co se kazdymu libi, ale auta maji volant taky podobnej a vetsinou na stejne strane, maji i podobne dveri i kola, ale ghisler to ma porad tak, ze to vypada jak 3 kolovej hadraplan s dverma na strese a kolama s loukotema. Proste ja nemam dobrej pocit z programu, ktery musi mit uplne jinou logiku ovladani atd. Libi se mne vic, kdyz je to podobny a samozrejme mensi rozdily pak najdes vsude, ale tady je jich na me moc. Ja na MSO 2010 ribbon vypnu kde chci a zdarma. Ale neni duvod to vypinat, je to o zvyku a jak jsem si zvykl, tak jsem s tim mnohem vic spokojenej, nez s rozbalovacim menu. Nepouzivam kripl monitory s rozlisenim neco px na 768 apod. Mam na vysku 1200 a na ntb 1050 a tak me tech par co zabere ribbon nezabije.

Můj TC, o nějakých ikonkách z roku ajnc-cvaj nevím:
[5601-tc-png]
Ovšem nepoužívám default, nastavuju si to podle svých potřeb a požadavků.

Ale jak píšeš, lidi mají různé preference a uznávají různé hodnoty. Neznám (obecně) lepší a prospěšnější program, než je TC.

Používám 1280*1024 a ribbon bych fyzicky taky klidně zkousnul. Ale práce v MSO 2007 mi díky němu příjde mnohem neintuivnější než v MSO '97, tak 2007 nepoužívám (přestože mám proffesional licenci). Jistě, jednou budu nucen MSO '97 opustit (nový HW nebude podporovat OS, který dokáže '97 spustit - už teď nemůžu na PC s >1,5GB RAM používat Access '97). Ale netěším se. Pokud používám PC na práci, neustálé se "učení" něčeho nového, co chytrý vývojář zase někde změnil, mě spíše otravuje než těší.

TC ma jinu logiku ovladani schvalne, ked niekto nechce priskumnik tak snad preto ze chce ovladanie jine, nie? Keby chcel ovladanie stejne tak ostane u prieskumnika :-) Inac ikonky TC su uplne jasne pochopitelne, pochopitelnejsie jak v prieskumniku. Ked ti nevyhovuje tak pouzivaj nieco ine.
Co ja zas neznasam ked zapnem napr. linux a polovica predinstalovanych programov sa opici za nejakym WMP a prieskumnikom ze sa s nimi vobec neda pracovat ptz vsetko je kdesi poskryvane kadetade a druha polovica je zas megaikony jak pre kratkozrakych, jak u MS.

A ked vidim clanok o novom OS a je to len o tom jak vypada plocha tak mi to pride uplne na hlavu. U OS vobec neni dolezity design a ani to aby kazdy rok vysiel novy nekompatibilny. To je pre uzivatela TO NAJHORSIE. Jediny kto z toho ma prospech je MS a uzivatelia aby si mlatili hlavu o stenu ze jak na tom rozchodit HW co maju uz roky doma.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru