Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Intel představil revoluční "trojrozměrné" tranzistory

Ale to ze se Windows a urciti lide z linuxu vytvarejici graficke prostredi rozhodli, ze uzivatel nemuze zit bez "megabombaextra" efektu a zacali to rvat do systemu (v pripade MS natvrdo, v pripade linuxu volitelne!) to je uplne jina zalezitost, ale "linux" - prikazovou radku nebo nejake rozumne prostredi jako Xfce, spustis na vsem, takzebych se skoro hadal, ze ten "android" bude napsan efektivnejc a usporneji.
Vykon ale na PC (x86) potrebujes z jineho duvodu - aplikace, ktere tam bezi a ktere na ARM ani nerozbehnes ho potrebuji - treba ty diskutovane 3D hry - na ARM je nemas sanci dostat a hodne dlouho tam jeste nebudou.
Nerikam, ze x86 je nejaka super platforma, ma to sve omezeni, ale ARM konkurence neni - ARM je na mobily, tablety, netbooky, teda tam kde potrebujes minimalni spotrebu na ukor nejakeho vykonu. Teda je vice nez pravdepodobne, ze pokud neprijde nejaka skutecna nahrada x86, tak budou obe platformy koexistovat vedle sebe, jen ARM ubere nejaky ten trzni podil Intelu a spol. tam, kde neni potreba vykon.

Edit:
PS. Ted jsem zaznamenal zpravu, ze Intel se chce dohodnout s Applem a vyrabet pro nej ARM, protoze Apple ted valci se Samsungem.
:-D

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality