Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Notebooky už nebudou jako dřív. AMD představilo procesory Llano

AMD v Berlíně představilo nové APU procesory Llano. Nabízí vysoký grafický výkon, samostatný čip pro dekódování videa a "celodenní" výdrž na baterie. Díky nízkému ztrátovému teplu s nimi nebudou notebooky hřát ani při hraní her.

http://technet.idnes.cz/notebooky-uz-nebudou-jako- driv-amd-predstavilo-procesory-llano-pwm-/hardware .aspx?c=A110616_063224_hardware_nyv

Zdroj: technet.idnes.cz/
Předmět Autor Datum
Určitě dobrá zpráva. Zatím jsou to však testy od AMD, takže než začnu slavit, počkám si na objektivn…
shark.jd 17.06.2011 12:05
shark.jd
Jj. Já se, coby skladatel samohrajek, spíš třesu na desktopové verze. Malinká spotřeba, výkonný IGP…
mif 17.06.2011 20:47
mif
Som zvedavy ci to bude aj ako mini ITX a ci to bude vediet sucasne DVI+HDMI (co 880ka nevie). Mozno…
MM.. 17.06.2011 21:59
MM..
Jo jo. ITX by se šiklo. Už vidím (mám silnou představivost ]:)) ty malé nežravé výkonné obývákové šk…
mif 17.06.2011 22:26
mif
lebo si to nepouzival poriadne :) Je to omnoho praktickejsie, napr. (adhliadnuc od toho ze to je Ace…
MM.. 17.06.2011 23:10
MM..
Tož su asi moc konzervativní :-). Tablety a full-screen telefony mě naplňují hrůzou. Svůj notýsek mi…
mif 17.06.2011 23:33
mif
Na to aby toto vsetko slo je treba ale nejaky normalny OS, zatial je to relativne bieda Ano, do té… poslední
Niko Bellic 19.06.2011 17:53
Niko Bellic

Som zvedavy ci to bude aj ako mini ITX a ci to bude vediet sucasne DVI+HDMI (co 880ka nevie). Mozno sa z toh obude konecne dat postavit malicka pasivne chladena slusna vecicka, a uz aj so SSD.
Teda ked to dovtedy kym to pride na trh neprevalcuju nejake pasivne chladene RISC tablety s nejakym normalnym OS :D

Jo jo. ITX by se šiklo. Už vidím (mám silnou představivost ]:)) ty malé nežravé výkonné obývákové škatulky. Ono by to ani nemuselo umět dvakrát digital, stačilo by (ako doteraz) DVI/HDMI + D-SUB. Mno, a tablet jsem měl v ruce jednou, a tato technologie mě neoslovila (iPad, ale obecně to není pro mě).

lebo si to nepouzival poriadne :) Je to omnoho praktickejsie, napr. (adhliadnuc od toho ze to je Acer, je to len ako priklad) http://www.notebookcheck.com/Acer-10-1-Tablet-Icon ia-W500-mit-Windows-7-und-Docking-Tastatur-im-Hand el.50377.0.html
zoberes si tu "obrazovku" na gauc (klavesnica ostane na stole to je len dock) a ukazujes znamym fotky, ovladas to pomocou touch gest po monitore, zoomujes dvomi prstami apod, je to omnoho praktickejsie ako sediet s notebookom na kolenach a ovladat to nejakym prtavym touchpadom na ktory sa popri tych vsetkych znamych ani netrafis alebo hladat sipku po monitore a nakoniec zistis ze si sa prtavym touchpadom trafil na vedlajsiu ikonku a vsetky fotky si zmazal :D Na tablete 3x trepnes prstom do displaya mas fotky a posuvat si ich mozu znami sami, posunutie fotky prstom po displayi pochopi aj opica.
No a potom ten tablet utres alkoholom a mas ho zas cisty a moze pouzivat ako monitor :D

Na to aby toto vsetko slo je treba ale nejaky normalny OS, zatial je to relativne bieda, ale uvidime co sa vykluje z androidu a hlavne aplikacii pre neho.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru