Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Lidé si udělali z e-shopů bezplatné půjčovny sezonního zboží

Co?? Jidlo? Kde? Mam problem v D najst nieco na jedenie z coho sa mi nekrutia creva :) A jedna obycajna zemla stoji 32centov (nemyslim tie "gumene" v supermarkete ale take co sa daju jest este aj o pol dna :). Restika dnes som dal za 1jedlo(obycajne cordon blu)+1pivo = 13eur. Zlate ceske a slovenske jedlo!!! Ja sa chodim do SR prevazne konecne dobre najest :-)

Znackove piti mozno tak v obchode je lacnejsie ale rozdiel je minimalny az ziadny podla toho co som ja doteraz videl, ale v krcme das za 0,2cl palenky 3eura ! A aj za obycajneho jagermeistera.

když přijde turista např. něměc do práglu tak ho tam vojebou
Tak v tom mas bohuzial pravdu. A nemusi ist ani do praglu, vojebou ho uz hned v zmenarni na hraniciach :) Kurz uplne mimo a este k tomu nenormalnu poplatok :)
... ta vojebavacia natura to je dost problem, v CR aj v SR, bohuzial :/ Ale ani nemcuri nie su ziadni anielikovia, vojebat vedia aj oni :) Ale je to skor vynimocny jav.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality