Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Odstavení služby Microsoft® My Phone

Společnost Microsoft ukončuje službu Microsoft My Phone pro Windows Mobile 6.x. Následující článek obsahuje časový harmonogram odstavení této služby a pokyny pro uživatele týkající se dat uložených ve službě My Phone.
Dne 7. srpna 2011 přestane služba Microsoft My Phone synchronizovat data mezi telefony Windows Mobile 6.x a službou My Phone: uživatelská data přestanou být ve službě My Phone zálohována. Od tohoto data začne společnost Microsoft automaticky migrovat určité typy dat ze služby My Phone do služby Windows Live SkyDrive.

Dne 6. října 2011 již nebude web služby My Phone dostupný. Od tohoto dne již uživatelé nebudou mít přístup k datům uloženým z telefonů Windows Mobile 6.x do služby My Phone.

http://www.microsoft.com/windowsphone/myphoneshutd own/MyPhoneArticle-CS.htm

Takže jak řekl Vláďa Iljičojc Uljanovic: "Zálohovat zálohovat zálohovat."

Předmět Autor Datum
Tu sluzbu jsem sice nikdy nevyuzil, ale tomu se rika podpora. ]:( Pak se muze MS jen divit, ze si je…
RedMaX 08.07.2011 18:56
RedMaX
a aký telefon vyrába MS ?
audax 08.07.2011 18:59
audax
pisu o vyrobe? - pisu o phounu s jejich OS a tech par na svete je.
RedMaX 08.07.2011 19:53
RedMaX
Windoes Mobile 6 už ani nedělají. :-)
Kráťa 08.07.2011 22:54
Kráťa
No a ted si vem, ze ja mam cca. rok a pul Windows Mobile 6.5 (ano bohuzel sem nevedel jake to padave…
RedMaX 08.07.2011 23:14
RedMaX
tak si ten odkaz už konečně přečti: Přehled migrace dat Dne 7. srpna 2011 zahájí společnost Microso…
kmochna 08.07.2011 23:23
kmochna
<noflame> Vidíš a já měl Windows Mobile na HP asi tak 2006-2009, od té doby mám Samsung OmniaPro, ta…
Kráťa 08.07.2011 23:35
Kráťa
Mno tak zrovna ten Android je myšlenkou systému tomu WM nejpodobnější. Je kompletně přizpůsobitelný,…
Nigfire 09.07.2011 15:52
Nigfire
a ty dva prsty taky nepotřebuješ To by bylo super, kdybych nějaká ta +/- viděl v Opeře Mobile 10, k…
Kráťa 09.07.2011 16:27
Kráťa
Celkem se divím, že používáš tu operu... ta pro mě měla smysl jen na symbianu. Zkoušel jsi jestli ti…
Nigfire 09.07.2011 16:30
Nigfire
Nemám Android. Defaultní prohlížeč na WM je Internet Explorer a tam také nejsou :-) poslední
Kráťa 09.07.2011 16:38
Kráťa

No a ted si vem, ze ja mam cca. rok a pul Windows Mobile 6.5 (ano bohuzel sem nevedel jake to padave smecko si kupuju) a to jako kdybych tu sluzbu pouzival, tak si jako mam koupit novyho mobila, kdyz po necelym roce od ukonceni prodeje to prestanou podporovat ??? - pro me jednoznacna zprava uz zadny Windows mobil nikdy nekoupit, ikdyz ted trochu lzu, protoze uz bych ho stejne nikdy nechtel smejda (musel jsem si ulevit). :-/

tak si ten odkaz už konečně přečti:

Přehled migrace dat
Dne 7. srpna 2011 zahájí společnost Microsoft automatickou migraci uživatelských kontaktů, záznamů v kalendáři, zpráv SMS a fotografií ze služby My Phone do služby Windows Live SkyDrive. Bude migrován jak aktuální, tak archivovaný obsah.

Uživatelé obdrží od společnosti Microsoft e-mail s potvrzením, že jejich data byla přenesena do služby Windows Live SkyDrive. Uživatelé se poté budou moci přihlásit do služby Windows Live SkyDrive pomocí účtu Windows Live ID, který použili k registraci služby My Phone, a zkontrolovat, získat nebo použít svá data přenesená ze služby My Phone.

Určité typy obsahu, který je uložen ve službě My Phone, nebudou do služby Windows Live SkyDrive migrovány. Jedná se o videa, hudbu, dokumenty a oblíbené položky prohlížeče. Nebude migrován ani aktuální, ani archivovaný obsah těchto typů. Pokud si uživatelé přejí tento obsah zachovat, musí jej sami stáhnout do 6. října 2011.

<noflame>
Vidíš a já měl Windows Mobile na HP asi tak 2006-2009, od té doby mám Samsung OmniaPro, taktéž s WM a nikdy jsem neměl sebemenší problém.
Já mám zase hrůzu z toho, že už se to nedá koupit a jsou pouze s debilním ovládáním, kdy se něco dělá obouruč a dvěma prsty (místo v jedné ruce a jedním prstem/stylusem), nebo musíš nalistovat 5 obrazovek, aby ses dostal tam, kam chceš a hned ještě otřít upatlaný displej, abys to vůbec přečetl. Nehledě na to, že v těch jejich marketech a jinde je to samé mailware, trojan, etc. Snad jednou týdně něco takového čtu. http://mobil.idnes.cz/na-google-android-cihaji-nov e-hrozby-nakaza-muze-prijit-draho-ptj-/mob_tech.as px?c=A110701_124116_mob_tech_ram

Takové věci jsem v životě na WM nezaznamenal.
Ale samozřejmě co člověk, to názor.
</noflame>

Mno tak zrovna ten Android je myšlenkou systému tomu WM nejpodobnější. Je kompletně přizpůsobitelný, aplikace můžeš instalovat odkud chceš a ty dva prsty taky nepotřebuješ. Ve webovém prohlížeči i v galerii jsou "tlačítka" +- kterýma si můžeš zoomovat jedním prstem do aleluja (nevím kde dál se ještě dá využít zoom). Do nastavení se dostaneš na dva doteky a listování aplikacemi si můžeš upravit dle svýho.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru