Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem eRmail - nová lavina

Ahoj zabloudil jsem sem, protože mi také přišel nevyžádaný e-mail od eRmail.

Tak jsem tak pátral pročítal jejich VOP, diskuze a články a zjistil jsem že se stejně vždy najde banda ovcí, které jsou za vidinou "výdělků" schopni prozradit svoji e-mailovou adresu i s heslem.
Lidi myslete trochu! A pokud už jste liní myslet tak si alespoň přečtěte obchodní podmínky a pak Vám musí dojít že eRmail je výhodný, ALE POUZE PRO NĚ!

No dám sem pár informací co se mi podařilo za 20 minut vygůglit.

Firma/historie firmy:
Za tímto projektem je Ostravská firma Gold Plus s.r.o. která provozuje weby www.daseto.cz , www.goldprice.cz, www.goldsms.cz, a další které již nefungují. Jsou to takové ty weby kde si za jednu SMS můžete koupit dovolenou za 160.000 Kč, nebo kde si za jednu SMS v hodnotě 4 Kč můžete koupit nový iPhone 4 který normálně stojí více jak 13.000 Kč. No udělejte si obrázek sami. Zpět k tématu.

V den kdy vznikl projekt eRmail byla v obchodním rejstříku firma Gold Plus s.r.o. přejmenována na eRmail company s.r.o. a figuruje v ní stále stejný majitel pan David Šmrha. Více v obchodním rejstříku na www.obchodnirejstrik.cz pod IČ: 28608461 (které je uvedeno na webu eRmail ve VOP.)

Na Facebooku jsem našel majitele této firmy takže se můžete podívat kdo za tím stojí. foto zde http://cs-cz.facebook.com/people/David-Bez-Jm%C3%A 9na/1078367532

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality