Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem eRmail - nová lavina

část 2.

Bussines model:
vyplatí Vám až 5 Kč za každý přečtený e-mail, ale od zákazníka dostanou pouze 0,14 Kč za každý e-mail a to pouze v lepším případě. Praxe bývá taková, že firma která direct mailing nabízí dává ještě 10-30% slevu. Sporné také je, která firma v dnešní době spoření se obrátí právě nyní „vznikla“.
Někdo tu psal že klient platí těch 14 haléřů jen za shlédnutí a pak ještě doplácí nějaké skryté náklady za kliknutí. To je nesmysl, už z logiky věci vyplývá, že klient právě platí jen za to že e-maily obdrží daná skupina lidí, což je taky sporné, jak tu někdo psal nikde svůj věk, pohlaví ani nic jiného neuvádíte a oni klientovi nabízejí oslovení určité cílové skupiny. Jediné jak by tyto informace mohli získat je tak že po vyplnění dotazníků které Vám zašlou si o Vás sbírají informace (jak je vlastně dovoleno ve VOP) a tím pádem už o Vás vědí mnohem víc.
K vyplacení odměny dojde po dosažení limitu 1000 Kč. Což není úplně tak pravda protože po dosažení hranice 600 kč přestupujete na level 2 kde je limit pro výplatu už 2.000 Kč a dále při dosažení hranice 1.600 Kč přecházíte na level 3 kde je limit pro výběr 4.000 Kč. Vše je uvedeno ve všeobecných obchodních podmínkách (VOP) v článku II. bod 4 a článku III. bod 9. K tomuto snad jen toto:
ty 4.000 tímhle tempem budete mít tak za 5 let pokud bude tato společnost která mění své jméno v této době ještě fungovat a tak Vám ale budou muset reklamní maily chodit z čehož se eRmail ve VOP vyvazuje v článku V. bod 2. Raději investujte svůj čas do sázení stromů jelikož tím víc prospějete jak sobě tak i ostatním lidem.

Zajímavé také je, že abyste mohli lépe vydělávat nutí Vás také do sdělení Vašeho hesla k Vaší e-mailové schránce. To je naprostý vrchol drzosti, tohle je impuls pro to do toho nejít.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality