Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem eRmail - nová lavina

část 3.

VOP: kdo je nečetl tak alespoň výcuc toho nejzásadnějšího

čl. II.
7.Zprostředkovatel určuje výši získané Odměny za přečtení Reklamního emailu nebo vyplnění Dotazníku dle marketingové kampaně navržené dle požadavků daného Zadavatele. (ano může to být až 5 Kč ale stejně by mohli napsat že to může být až 10.000 Kč ale nikdy nebude...)

čl. V.
2.Provozovatel není povinen zasílat Uživatelům žádný minimální počet Reklamních emailů či Dotazníků. Množství Reklamních emailů či Dotazníků zasílaných Uživateli závisí na aktivitě a spolehlivosti Uživatele a množství marketingových služeb poptávaných po Zadavateli.

čl.VI.
2.Registrací do uživatelského systému Zprostředkovatele uděluje Uživatel Zprostředkovateli souhlas ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, ke zpracování osobních údajů, které mohou být Uživatelem Zprostředkovateli sděleny v souvislosti s marketingovou činností Zprostředkovatele. Souhlas Uživatele zahrnuje zpracování osobních údajů i dalšími subjekty, které zpracovávají osobní údaje na základě smluvního vztahu se Zprostředkovatelem. (zde dáváte své údaje za pár haléřů někomu kdo s nimi může nakládat jak se mu zlíbí. Klidně je může prodat třetí straně která Vás pak může oslovovat jak se jim zlíbí i s nabídkami které s eRmail nesouvisí.)

čl. VII.
2.Strany se zavazují k mlčenlivosti a zdrží se jakýchkoli prohlášení či komentářů adresovaných veřejnosti nebo médiím v průběhu či po vyřešení sporu.(pokud s nimi přijdete do sporu, což se dá očekávat, nesmíte již nikdy o této firmě nikde mluvit v negativním smyslu)

čl.VIII.
2.VOP mohou být Zprostředkovatelem kdykoliv změněny formou oznámení zveřejněného na internetových stránkách Projektu eRmail učiněného nejpozději k datu účinnosti změny VOP. (kdykoliv mohou změnit pravidla a vy se o tom můžete dozvědět pouze tak že budete neustále znova pročítat celé VOP jestli se tam náhodou něco nezměnilo. Třeba v budete mít již 3.999 Kč na účtě a oni mohou zvednout limit na 5.000 Kč den a nebudou jednat protiprávně. Mno udělejte si úsudek sami.

Na závěr snad jen malá rada. Nevěřte všemu co vidíte a myslete trochu u toho života! ;)

Zdraví Zdeněk

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality