Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem eRmail - nová lavina

Nechci se zastávat toho retarda v audince s dementovskou značkou, ale i vy píšete nepravdy, zmíněná firma není Gold Plus s. r. o., ale Goldprice plus s. r. o. Tím jste poškodil jméno (ať už dobré či špatné) společnosti Gold Plus s. r. o. z Plzně. Ikdyž jste to pravděpodobně zkopíroval z jiného kritického článku, neschopnost si informaci ověřit činí váš výlev méně seriózním.

Jinak dovolenou za 160 000 Kč si za SMS nikdo na goldsms.cz nekoupí, jedná se o "loterii", a ať už je jakkoli spolehlivá, jasně píší, že každá 8900. smska ten zájezd vyhrává. Lehkým výpočtem dojdeme k závěru, že pokud se najde 8900 bláznů, kteří to zkusí, vydělá pravděpodobně 100% ceny nabízeného zájezdu.

Taktéž daseto.cz je standardní "aukční" portál, kde si koupíte kredity a každým kreditem přihodíte desetník nebo jedník, to je jedno, k ceně např. toho iPhonu. Jak jsem si to počítal, když tu a tam člověk narazí na podobné servery, na kreditech za příhozy každý účastník aukce prodělá pár desítek korun, vítěz si nakonec koupí předmět aukce za třeba polovinu ceny (součet hodnoty jeho příhozů a směšné "vydražené" ceny výrobku), ale provozovatel vydělá na příhozech mnohem více, než kolik je pořizovací cena předmětu. Zkrátka a dobře neúspěšní dražitelé se složí na koupi pro vítěze:) Jakkoli tento systém nevyužívám a irituje mne, nedá se to považovat za zlodějinu, pokud dražitel nakonec věc obdrží. Drzý systém to je, o tom žádná. Samozřejmě uvažuji i v rovinách "falešných systémových dražitelů", ale to jim nemůžeme dokázat..:(

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality