Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem GSM Locator se šíří internetem jako mor, místo zjištění polohy vás obere

Že se lidi nechají tak lehce opít rohlíkem, nejde jenom u tuten GSM lokátor.

Třeba kamarád pořád leze na chat lidé.cz, jednou jsem si tam udělal falešní profil jako holka. Na chatu jsem si ho našel a začal jsem si sním psát. Hned druhý den jsem z něho vymámil kredit za 200kč a ke konci týdne mi dobil delší kredit za 200,- (on měl telefon v servisu, tak přišel o všechno co měl uložení v telefonu, tudíž neměl moje číslo). Všude se chlubil že si píše s modelkou z Plzně, ale všichni věděli že ta modelka jsem já:-). Pak jsem si sním dal rande v jedné hospůdce v Plzni, když do té hospůdky přišel tak místo té modelky jsem tam byl já ještě s pár kamarádama :-D. Když zjistil že jsem to byl já tak se urazil a odešel. Ale druhý den ráno už mi volal ať jdu do baru na kafe, tak jsem mu vrátil prachy za ten kredit a už to bylo v pohodě.
Každou chvilku je v novinách článek jak důvěřiví chlapi takhle cizí osobě nastrkali statisíce, jak může být někdo tak blbej.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality