Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Android se topí v potížích. Může kvůli nim ztratit dobyté pozice

Ale neni. Android nema ziadne bezpecnostne problemy, ked si nejaky uzivatel nainstaluje app u ktorej to pri instalacii PISE ze jake povolenia chce (napr. na posielanie SMS) tak potom nech sa dementny uzivatel nedivi ze ta App sama posiela SMS apod. Ja neviem odkial bere ten clanok tie "problemy s bezpecnostou" alebo "nespokojenych uzivatelov". Ja o ziadnom nespokojenom uzivatelovi neviem a to uz maju telefon s androidom vsetci kolegova v praci.
P.S: jediny problem su patenty a pripadne spory, to je len problem vyrobcov telefonov. Bolo uplne nad slnko jasnejsie ze MS namiesto toho aby ziskal trhovy podiel fungujucim OS (co mu evidentne moc nejde), tak bude sa snazit ziskavat trh spinavostami a intrigami a tlakom na vyrobcov a sudnymi spormi a janeviem jak. Ked sa im to podari a o 10rokov bude na vsetkych fonoch nejaka nepouzitelna MS sracka, tak to bude kompletne zlyhanie celej trhovej spolocnosti (a to uz bude druhykrat v historii)
P.S.2. netvrdim ze android je nejaky super skvely, ale je pouzitelny.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality