Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Android se topí v potížích. Může kvůli nim ztratit dobyté pozice

tak to mate nejake divne telefony lebo na mojom samsungu funguje budik perfektne mam nastavene opakovanie pondelok-piatok a prestelovaval som ho uz x krat.
Treba si uvedomit ze aplikacie (aj budik je aplikacia) nie su vec androidu ale vec vyrobcu mobilu kazdy vyrobca si dava do mobilu svoje aplikacie a to je dobre pretoze konecne moze nastat konkurencia. Napr. ked ma HTC albo ktory vyrobca ja neviem problem s budikom a samsung problem nema tak si ludia kupia samsung alebo ten co problem nema, aj ked obe maju android tak to NENI TO ISTE. A tym padom funguje trh - ked nejaky vyrobca bude trvalo vyrabat sracky (aj z hladiska SW) tak skrachuje.
Android je operacny system a operacny system ma len operacnosystemovat :D (spustat aplikacie a pridelovat pamat aplikaciam a poskytovat nejake GUI kniznice apod) a nie hrat sa na budik. To len MS poslednych 10rokov kedze nevedel urobit OS tak k tomu furt pribaloval nejake nezmysly a nazyval to ako celok OS. Nie, to NENI OS. OS ma splnat len dve veci - stabilitu a nederavost, co android IMHO splna velmi dobre. Budik nemas nic spolocne s OS.

P.S> co sa tyka App co sa daju stiahnut tak ano app zdarma programuje kazdy druhy tutko co sa 2tyzdne uci programovat a drviva vacsina su sracky. App za peniaze som neskusal ale tam sa da cakat ze to bude slusnejsie a ze to neprogramoval nejaky ucen.
A za dalsie treba davat velky pozor na to co aplikacia ma za poziadavky, napr. minule som instaloval nejaky kompas zdarma a mal instalacnu poziadavku ze dovolit mu pripajat sa na internet, okamzite som dal cancel, kompas nema co sa pripajat na internet - riziko ze v tom je nejaky smejd. V skole v 1.rocniku zakladnej skoly by mali ludi konecne zacat ucit nielen citat pismena ale aj chapat suvislost medzi pismenami na displayi a tym co robim :) A potom nebudu mat ani ziadne "viry" v androide.

P.S.2. este preistotu zopakujem ze netvrdim ze android je uplne bezchybny (mne uz to raz zamrzlo a restartovalo sa, asi kvoli jendej app co som tam nacpal, neviem), ale bohuzial dnes asi nic lepsie neni, celosvetovo sa SW robi narychlo bum bum kazdy mesiac novy model len aby dementny marketingovy kravatak si mohol urobit v exceli fajocku ze splnil plan, a potom nic neni dorobene.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality