Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Android se topí v potížích. Může kvůli nim ztratit dobyté pozice

budik NEMA byt ziadna sluzba OS. Jedina sluzba OS je pridelit pamat a prepinat tasky a koniec (analogia motor v aute ti nema pustat pesnicky ani otvarat strechu ale len tocit hriadelom). Vsetko ostatne su aplikacie a nie OS. Preco chces silou mocou zas mat jeden "OS" (chapane ako jednotne 20GB skladisko sraciek apliakcii) na uplne vsetkych veciach na svete stejny, a samozrejme nahovno lebo neexistovala konkurencia? Teraz moze konecne nastupit konkurencia a prave ona casom moze priniest vysoku kvalitu SW. Nie google ani MS ti nemoze zarucit kvalitu SW ak maju monopolne postavenie tak ti seru na kvalitu a budu robit len nove znelky a novy hnusny design.

P.S. analogia: ked mas napr. auto vyrobcu X s motorom VW a bude ti blbnut autoradio tak nenadavas na motor VW, ale na vyrobcu auta. A nabuduce si kupis auto ineho vyrobcu ale kludne s motorom VW. Tym trh donuti vyrobcu X urobit poriadne radio.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality