Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Trest pro piráta. Policista v práci vytvořil filmotéku

Tu places nad nespravnym hrobom. Tento rozsudok rozbijem jednoduchou logikou ako hracku.
Podniaktelska cinnost je definovana ako sustavna systematicka cinnost za ucelom zisku. Jeho cinnost v ziadnom pripade nevykazuje znamky podnikania. Kto tvrdi opak je blbec, pretoze definicu podnikania ucia uz na strednych obchodnych ucilistiach.
Distribucia je definovana napriklad ako: "Všeobecne sa vymedzuje distribúcia ako činnosť, t.j. každá oblasť hospodárstva, ktorá sa zaoberá obehom tovaru.". Sme na sude vsimaj si detaily. Slovicko tovar je velmi dolezite. Tym, ze kopirujem film a dam ho par znamym nesplnam vseobecne podmienku pojmu distribucia, pretoze som za "tovar" neinkasoval ziadne peniaze.
Sudca bol proste blb co podlahol tlaku a nevedenoval dostatocnu pozornost pojmom. Pritom hlavne sudcovia a pravnici byvaju puntickari a baziruju na kazdom slovicku a definicii (napr odvolanie je nie je dovolanie aj ked ide o ten isty proces).
Nezastavam sa policajta, mal dostat pokarhanie od nadriadeneho, pretoze minimalne navodil pochybnost o tom, ci je jeho konanie koser, ale podmienka a panazny trest?
Na hlave postavene.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality