Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Trest pro piráta. Policista v práci vytvořil filmotéku

No jiste, ja muzu:

Muzu nebo nemusim chodit do kina, muzu nebo nemusim kupovat dyvka a muzu nebo nemusim si film stahnout, taky muzu zabit ten cas uplne jinak nez koukanim na film. Kazdopadne oni nevedi co udelam - nevidi do budoucnosti, tak jak muzou zhodnotit, ze z toho co bych mozna mohl udelat, by plynulo, ze prijdou o zisk. Zde je ten zasadni rozpor, dejme tomu, ze chyti nejakeho pirata, ktery dal na net linky na nejaky film a budou tvrdit, ze jim udelal skodu nekolik miliard korun, protoze vsichni lidi mohli ten film stahnout a podivat se na nej. Ja chapu, ze kdyz si vsichni film stahnou a nezaplati za nej, tak nebudou penize na toceni dalsich filmu, nebudou mit zisk, atd. ale to neznamena, ze soucasny system neni postaveny na vode a ze proste si skodu zpusobenou nejakym piratem doslova cucaji z prstu.

kazdopadne:
bod 1: neexistuje v CR zakon, ktery by zakazoval stahovani - to je samozrejme pro distributory filmu spatne
bod 2: existuje v CR zakon, ktery dava distributorum filmu a dalsich autorsky chranenych del vydelat neuveritelne penize za poplatky z kazdeho koupeneho DVD, kazdeho koupeneho prehravace, atd. - to je pro distributory filmu dobre

Takze ve vysledku tu mas dve nespravedlnosti,pricemz na jedne oni prodelavaji a na druhe vydelavaji, co by mohli chtit vic. 8-)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality