Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem HP katastrofálně neuspělo s tablety a končí s nimi. Zbaví se i počítačů

Patrně posledním impulzem pro toto rozhodnutí se staly tablety TouchPad, které se velice špatně prodávají a obchodní řetězec Best Buy jich chce několik set tisíc naskladněných vrátit výrobci.

HP si tak naplánovalo, že ukončí výrobu počítačových tabletů a chytrých telefonů a do konce příštího roku plánuje prodat nebo oddělit do samostatné firmy výrobu osobních počítačů.

http://notebooky.idnes.cz/hp-katastrofalne-neuspel o-s-tablety-a-konci-s-nimi-zbavi-se-i-pocitacu-126 -/vyrobci.aspx?c=A110819_081228_hardware_vse

Předmět Autor Datum
A co bude s WebOS :?: To sou strateeeegove.
RedMaX 19.08.2011 19:09
RedMaX
Aha, tak s webOS je taky amen. To jsou joudove.
RedMaX 19.08.2011 20:05
RedMaX
Jejich sešup započal myslím díky této dámě.
jirka44 19.08.2011 19:43
jirka44
Coze chcu sa zamerat na software?? To je dobry vtip :) Software od HP ako ho vsetci pozname je to up…
MM.. 20.08.2011 02:35
MM..
Chudák pan Helwett? Ten moula co nenechal Wozniaka dělat pro HP počítače? OT: Tlačítko Odpovědět je…
Tomix nologin 24.08.2011 18:17
Tomix nologin
OT: Tlačítko Odpovědět je nahoře nad příspěvkem. To je nějaká novota? Dost hloupá. V základním skin…
Prasak 25.08.2011 23:51
Prasak
Inac len tak pre zaujimavost, v utorok zverejnoval kvartalne vysledky dell, sice mal dobry zisk ale…
MM.. 20.08.2011 03:02
MM..
Soustředí se na vývoj softwaru. :-D Ó, Bohové olympští! Tak to se teda máme na co těšit... Soft od…
mif 20.08.2011 08:39
mif
HP soft je typický Americký. - zoberieš manuál, toto urobíš sledom týchto krokov a nijako inak, co…
Joseph 20.08.2011 13:09
Joseph
Co sa komu nelíbí na Americe ???? Není tu blicí smajl.
mif 20.08.2011 13:31
mif
apple a jeho mac os ale funguje a práve u apple je väčšina upgradov naprosto zdarma alebo za symboli…
audax 20.08.2011 13:43
audax
zaujimavy nazor, ale je uplne mimo a radsej sa nim neprezentuj. Apple a jeho MAC OS funguju jedine…
wam_Spider007 20.08.2011 15:02
wam_Spider007
k MACu nedostanes ziadny manual ani manual nedaj .... :-D
Redmarx N 20.08.2011 21:31
Redmarx N
k inym pocitacom manual dostanes?
wam_Spider007 20.08.2011 21:52
wam_Spider007
Ja jsem k Lenovu dostal. Kupuju ale vzdy radu T. Nedavno jsme koupili nekolik SL a tam nebylo nic. A…
Radek 21.08.2011 10:14
Radek
http://notebooky.idnes.cz/hp-se-podvoli-obrovske-p optavce-vyrobi-dalsi-serii-levnych-touchpadu-1k3-… poslední
jirka44 31.08.2011 09:51
jirka44

Coze chcu sa zamerat na software?? To je dobry vtip :) Software od HP ako ho vsetci pozname je to uplne najhorsie co na svete existuje (hp notebook co tam bolo predinstalovanych sraciek co furt nejake okna vyskakovali a pol minuty nereagovali to bolo na infarkt :) Takze to uz mozu rovno cele HP zrusit :) Chudak pan Hewlett, kvoli debilite a chamtivosti kadejakych veducich parazitov (ktorych jedine ukazovatele su burzove kurzy a chamtivost, a nasraty zakaznik nevadi) im posledne 10rocie moc dobre nedopadlo.
P.S. mozno by sa mali zamerat na servery a prestat sa drbat do veci ktore robit nevedia.

Inac len tak pre zaujimavost, v utorok zverejnoval kvartalne vysledky dell, sice mal dobry zisk ale hlavne od korporatnych zakaznikov (asi servery alebo co, neviem), a "consumer business" (ktovie co to je, bezne pc?) udajne tvoril len 20% a postupne ho znizuju. Nejaky komentar z utorka o vyjadreniach Dell-u napr. http://www.marketwatch.com/story/dell-braces-inves tors-for-a-bumpy-road-2011-08-16
Nejak sa mi zda divne ze sa vsetky velke firmy postupne stahuju z consumer PC biznisu (??) Ze by zaciatok konca wintel nezmyslu? :-)

P.S. inac HP tiez vykazal velmi dobry zisk, to neni ze by isli skrachovat, akurat stopli vec ktoru evidentne moc ludi nechce, co je vpodstate dobre rozhodnutie, ked to s tabletom nevyslo tak stop a robit nieco ine, logicke. Zaraza ma ale ze preco chcu predat aj cely PC biznis (to je ten velky otaznik ktory mi vrta hlavou :)

Soustředí se na vývoj softwaru.

:-D Ó, Bohové olympští! Tak to se teda máme na co těšit... Soft od HP osobně pokládám za druh středověké tortury a bez patřičné intoxikace ethanolem se do jeho instalace a "ladění" nepouštím (totéž platí o SW "produktech" Creative Labs). Svět sa řítí do čortovy řiti.

HP soft je typický Americký.

- zoberieš manuál, toto urobíš sledom týchto krokov a nijako inak,

co nie je v manuále, nie je. Bude v dalšom upgrade ktorý si zakúpiš.

V Amerike toto sqvelo funguje. Apple a jeho MAC OS funguju jedine takto.

Co sa komu nelíbí na Americe ????

apple a jeho mac os ale funguje a práve u apple je väčšina upgradov naprosto zdarma alebo za symbolickú sumu,ktorá nezabije ani človeka s podpriemerným platom,spomínať tu apple v súvislosti s týmto je trošku úplne od veci,horšie je,keď v manuále k softwaru nájdeš hromadu funkcií,ktoré tam sú vymenované,zobrazené a pppísané,ale software ich neobsahuje,alebo sa nedajú použiť a ďalší update ich zmaže úplne...ona väčšina toho "lepšieho" softu pochádza z ameriky,či už sú to CAD/CAM/CAE systémy,videoeditačné programy a podobné,zbytok toho lepšieho neamerického je obvykle pod taktovkou japoncov,korejcov a číňanov a manuál je obvykle treba ku všetkému,pozri si rôzne poradne,aj túto konkrétnu,kolko je tu otázok na češtinu do určitých programov,lebo bez nej nieje dotyčný schopný urobiť ani jedno kliknutie v programe,na to slúži ten sled krokov v manuáli a samotný manuál alebo aspoň návod na použitie,ktorý keď nieje,tak obvykle užívatel sa nikam nepohne,to nieje len otázka typicky amerického softu,že treba urobiť sled určitých krokov,aj kábel-konektor-zariadenie na konci kábli spojíš korektne len sledom určitých krokov a nijak inak,to nevymyslelo HP v svojich manuáloch,to funguje aj mimo ameriky,alebo nie?..........a strkať niečo do niečoho naprosto bezhlavo bez toho,že by dotyčný pozeral do návodu to robia len malé deti....

zaujimavy nazor, ale je uplne mimo a radsej sa nim neprezentuj.

Apple a jeho MAC OS funguju jedine takto.

Chces povedat, ze niekto v apple vypise X funkcii do manualu a ako s tymi funkciami robit a nic ine s MAC OS X neurobis a musis to pouzivat tak, ako je to tam napisane?

Tak za 1) k MACu nedostanes ziadny manual, len brozuru, kde je vypisane, aky SW tvoj Mac obsahuje a za 2) OS nie je program, ktory robi 2 veci a dost. Ked si sikovny vies urobit aj to, o com vacsina ludi nevie. Samozrejme na vlastne rizika.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru