Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Windows, jaká jste ještě neviděli. Je tu největší změna od roku 1995

Nevidim problem, mozna nekdo stvori nejake Gubuntu a i kdyby ne, tak proste nainstalujes Ubuntu s Unity a pak doinstalujes Gnome, odhlasis se, prihlasis se s Gnome, zatrhnes default a hotovo. Naopak me prijde zajimave, ze Ubuntu se bude rozumet linux + Unity a komu se to nelibi ma tisic dalsich variant distribuci nebo moznost nainstalovat do Ubuntu neco jineho.

Jestli me linux (jednotliva distra) necim desne stvou, tak je to nutnost co pul roku preinstalovavat system na novou verzi a pokud nepreinstaluju do jednoho roku, tak me az na vyjimky (Ubuntu LTS) ukoncej aktualizace a nezajem, ze jsem si vyladil system a ze asi nemam nic jinyho na praci nez ho reinstalovat a zase dalsi rok vyladovat, aby se to zase opakovalo. No a MS se tomuto trendu snazi evidentne priblizit s tim rozdilem, ze oni by radi, aby jim jeste uzivatele pokazde zaplatili. ]:) Jak dlouho jsme si spokojene zili s XPecky? A ted se Vista ani nestacila ohrat a byly tu Sedmicky, no a sotva jsem si na ne trochu zvykl, uz MS vyhrozuje novymi Windows 8. Hruza, asi prejdu na OpenBSD, ty takhle neblaznej. :!:

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality