Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Windows, jaká jste ještě neviděli. Je tu největší změna od roku 1995

Nesuhlasim s tymi negativnymi prispevkami...

Co sa tyka XP vs. novie verzie, tak ja som s Vista uplne spokojny, az na par vynimiek, 98 a XP padali dost casto, Vista skoro vobec, vzhladom na to ake pamate su teraz a za ake ceny su poziadavky tiez nepodstatne - a tiez su to ovladace a rozne intuitivne veci, napr. ked pojdem k niekomu s XP, tak ma strasne spomaluje ked nemozem hladat / filtrovat v ponuke Start a Ovladacom paneli, takto co mam doma najdene za 2 sekundy musim hladat niekolko desiatok sekund. To je len niekolko veci, je toho viac a myslim ze 7 je na tom este lepsie.

K dotykovemu ovladaniu a podpore mobilnych zariadeni - toto ja tiez vitam, aj ked to prichadza neskoro, ale myslim ze ked to Android bude s reklamou nadalej tak prehanat, tak by mal prave MS s Win 8 sancu. Este nejake standardizovane opticke alebo skladacie klavesnice a v mnohom (zdoraznujem v mnohom, nie vo vsetkom!) taketo zariadenia mozu zastupit PC (uz teraz to dokazu, ale je to limitovane).

Samozrejme ze mozno to nebude len pozitivne, pockam si na kompatibilitu, tou to mozu riadne pokazit, ak tam pojde 30% aplikacii zo starsich Windows.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality