Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Spadlo letadlo s hokejisty Jaroslavle. Zahynuli i Marek, Rachůnek a Vašíček

Jen jsem podotknul, že není správné vybrat si pro pietu jen pár lidí z mnoha. Tobě se to zdá normální?
To je naprosto normální. Nebo snad chceš jít na cizí pohřeb a zeptat se "co ta Vaše mrtvola dokázala?"

Je fakt trapný, jak si lidi s pocitem pseudooriginality snaží chcát proti větru i ve věcech, které jsou v samotném principu pozitivní. A projev lítosti nad každou nevinnou obětí je pozitivní! Samozřejmě záleží na každém člověku, která osoba mu je blízká, dle jeho svědomí a zájmu. Takže pokud někdo chce smutnit každých třicet vteřin nad umrtím dítěte v africe nebo nad mrtvým hokejistou je to jeho volba a tobě je do toho velký hovno. Jakýkoliv tvůj napadající/parodizující projev tuhle pozitivní věc znehodnocuje (a je uplně jedno, jestli někdo glorifikuje dle tvého subjektivního dojmu). Až tobě někdo umře (blízký), jak by ti bylo, kdyby tvojí pietu někdo znehodnocoval? Předvedl si ukázku zdegenerované morálky.


Médii před půl rokem proběhla i naprosto neznámá Anička a nebyla to "slavná" Anička. Média cpou to, co lidi zajímá a jestli chceš změnit lidstvo, tak prvně přestaň hulit a možná pochopíš, že když už se nechceš přidat, tak máš držet hubu.

Takže si tu prosím nehraj na Matku Terezu v záloze, protože svině jsme všichni! Ale každý z nás chce být šťastný a má své přátelé, rodinu pro které prioritně dělá to dobré a to bohatě stačí, protože jinak to je tak brutálně složité filozofování na které obyčejný smrtelník prostě nemá hlavu.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality