Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Windows 8 a bootování přes UEFI

Ano, mě to obtěžuje. Protože musím čím dál složitěji zajišťovat, aby se moje data nedostaly někam ven. Aby se různé aplikace někam nepřipojovaly, něco neodesílaly. A mí klienti (firmy) taky nestojí o to, aby se v jejich datech kdesi kdosi hrabal.

Já mobilní nejsem a ani o to nemám zájem. Mobil mám jakýsi důchodcovský Aligator za 7 stovek (volání + SMS, které stejně nikdy nepíšu), nějaké ajfouny, tablety či co naprosto nepotřebuju. Stačí mi, že jsem připojen na PC (do práce už pomalu 20 roků nechodím, jsem skoro pořád doma, takže jsem online nemobilně vlastně stále). A v hospodě či na poli být připojen opravdu nemusím.

Bude-li se situace vyvíjet opravdu zle (z hlediska soukromí), nezbyde než na poslední chvíli nakoupit dostatečnou zásobu PC komponent, aby člověk (až bude jen cloud, bez HDD a za šifrování Guantanámo) si mohl soukromí udržet i nadále.

----
A to se vůbec raději neptám, zda a jak pod W8/UEFI rozjedu nativní 16-bit DOSovské aplikace vč. tiskárny... (XP mode?, VMWare?) Tohle budu muset asi řešit krabicovkama (neOEM) W7 Pro/Ultimate

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality