Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem v Tokiu byla podepsána ACTA

A v ktorej strane ACTA sa pise ze musis mat nabyvaci doklady u sebe? Alebo ze vobec musis mat nabyvaci doklady? A pre teba neplati acta ale zakony danej krajiny. V ktorom zakone ktorej krajiny je napisane ze musis skladovat nejake nabyvaci doklady?

Co ma udivuje ze nikomu nevadi ze colnik ti moze (a mohol davno aj bez ACTA) pozret aj do ritnej dierky, ci tam nahodou neskryvas nieco zakazane, a to nikomu nevadi, ale ze moze pozret do notebooku, tak to je uz totalna nehoraznost :D

BTW. slusny clovek ma v notebooku len legalny SW, a hudbu som si mohol skopirovat z mojho kupeneho CD, co je dovolene. A to CD som mohol stratit, co tiez neni protizakonne. Nemaju ti jak dokazat ze nie, a dokazat by ti to museli oni ze si to ukradol, a nie naopak.

P.S: a je nezmysel ze by nejaky colnik kontroloval taketo veci u beznych ludi. Je to casovo narocne a stejne by ti nic nedokazal. Ale na druhej strane je potrebne posilnit boj proti falsovanemu tovaru, ptz nechcem aby mi servis namontoval falosne brzdy nejake made in turecko, ktore su 10x menej pevne jak original, a ktore sa za jazdy rozpadnu a ja sa niekde rozbijem. A to sa kludne moze stat, EU trh je zaplaveny nekvalitnymi a laikom nerozonatelnymi falzifikatmi (farmaceutické výrobky, potraviny a nápoje, kosmetika, hračky, autodíly) uz roky az desatrocia. To nikomu nevadi? Akekolvek posilnenie boja proti takym veciam je pozitivna vec pre kazdeho slusneho cloveka.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality