Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Orwell continues...

Pan je chytrej, tak napis co muzes robit proti tomu, kdyz ti napriklad pri vstupu do nekterych zemi (nemam na mysli USA) skenuji duhovku a odebiraji otisky prstu (predem ti to samozrejme nikde nereknou)? Neudelas nic, jen se muzes na letisti otocit a letet zase domu. Vic sem do teto debaty nema smysl neco psat. Mysli si co chces a ver si cemu chces. Ja mam nazor svuj a je mne jedno, jestli je shodnej s Orwellovym nebo s Chocholouskovym. Umim si ale vyhodnotit rizika, vidim taky dnesni realitu, ktera te obira o soukromi temer vsude, nenapadne krok za krokem. Nekdo to kolem sebe vidi, nekteri hnupi ne. Tak to ma byt.

A ti co to vidia pisu podobne prispevky do diskusii, namiesto toho aby nieco robili, takze su na tom rovnako ako ti co to nevidia
Ja na tom nesu rovnako, protoze ja ten "cip v te riti" mit nebudu, kdezto ten co nic nerobi a do diskuzi nepise, ho tam mit bude. Jinak tohle je jediny web, kde se k necemu podobnemu vyjadruju a koncim po par prispevcich, protoze to nema smysl. Stejne jako ted.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality