Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Nokia představila první Windows Phone 7.5 telefony - Lumia 800 a 710

Já neříkám, že multitouch ne. Ať si uživatelé zvětšují jak je libo, třeba pěti prsty, je mi to putna, pokud zachovají i ono zvětšování jedním prstem. Není přeci nic zvláštního na tom, že když se něco dělalo jedním prstem, chtít to tak dělat nadále a v jedné ruce, místo dvěma prsty a většinou obouruč.
Když udělám "dvojtap" (např. v jedné ruce palcem), zvětší se skokově na maximum co to umí (snad 9x). Když podržím jeden prst na displeji, vyskočí na něm šipky +/- a zvětším/zmenším potažením na přesně kolik chci.

http://q3.cz/images/12plynule_foto.png

Je to podobné, jako třeba přepínání programů dálkovým ovladačem na TV. Přepínáme jedním prstem, jedním tlačítkem, ale až vymyslej iTV, kde se bude přepínat dvěma tlačítky naráz a všichni se po nich budou opičit, jak je to super, také mi bude vadit, když už nepůjde přepínat jedním, jako dosud. :-)

Rovněž neříkám "Jen stylus", ale oboje. Něco je pohodlnější prstem bez jeho vytahování, něco zase stylusem. nebo je to prstem nemožné. Viz to video http://www.palmserver.cz/modules.php?name=News&fil e=article&sid=8562
to je jako kreslení s tabletem. Už vidím umělce "na Karlově mostě", jak portrétují a pak to odešlou přes bluetooth či jinak portrétované osobě do mobilu. :)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality