Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Internet banking vo Flexe od Tatra banky

Tatra banka dnes spustila dlho avizovanú beta verziu internet bankingu vo Flexe. Minimálne 6 mesiacov bude ešte pôvodná webová aplikácia bežať paralelne s novou verziou. Som zvedavý, čo na to povedia používatelia a či sa banka po tých 6 mesiacoch rozhodne podľa seba alebo podľa reakcií používateľov.

Předmět Autor Datum
pekne. Prve co ma napadlo ked sa to zobrazilo bolo Ctrl-Alt-Del a pozret vyuzitie CPU :D Bolo len 2%…
MM.. 27.10.2011 02:01
MM..
Áno, používame SSL. ;-) poslední
los 27.10.2011 21:51
los
škoda, že není demo. jinak to vypadá svižně.
kmochna 27.10.2011 05:50
kmochna
To nemyslite vazne, ze svizne? Uvodna stranka 10s load. Po nalogovani 3x dlhsia odozva oproti html v…
fleg 27.10.2011 09:04
fleg
do zákulisí nevidím. já si načetl úvodní stránku v padavce. padavka se stránkou neměla problém. pada…
kmochna 27.10.2011 14:15
kmochna
Ja som bol maximálne spokojný s SLSP IB. Dokonca aj prevody medzi SLSP účtami išli takmer vždy (víke…
msx. 27.10.2011 16:10
msx.
Milé od nich. stupujem k IB cez J2ME mobil. Týmto vlastne odstavili všetkých čo robia to isté. Našťa…
msx. 27.10.2011 12:16
msx.

To nemyslite vazne, ze svizne? Uvodna stranka 10s load. Po nalogovani 3x dlhsia odozva oproti html verzii. Prinos? Ziadny. Jedine pozitivum je zatial to, ze sa nenaplnili zatial obavy s vytazenia procesora (flex neni flash nakoniec), ale aj tak ocakavam nejaky problem.
V sumare s tym, ze mi pred par tyzdnami nanutili citacku (bol som ju dokonca vratit na pobocku a na druhy den som ju mal zase doma) a ze mi v tieto dni skonci moznost pristupu do bankingu cez GRID+sms token uvazujem po 15 rokoch o zmene ustavu. Problemom je, ze ostatne bankingy, s ktorymi som robil su grc oproti TB, ale prechodom na flash o tuto vyhodu pride tak ci tak....no uvidime.
Bezne to nerobim, ale napisal som pred par dnami list predsedvi predstavenstva ako zufaly vykrik zufaleho zakaznika.
Este pikoska na zaver, presiel som desiatky diskusii ohladom TB za posledne roky a opakuje sa v nich jedno, takmer 100% odpor voci citackam a flashu a napriek tomu TB ide tvrdohlavo proti nazoru klientov...fakt postavene na hlavu.

Ja som bol maximálne spokojný s SLSP IB. Dokonca aj prevody medzi SLSP účtami išli takmer vždy (víkendy, sviatky ap.). Podnikateľské účty sú tam myslím o ničom. Naopak VÚB neprenesie peniaze ani medzi VÚB účtami mimo 8-20 hod cca, samozrejme, že cez víkendy a sviatky vôbec. IB je tam celkom dobrý. Trabant banku som nemal, neviem posúdiť, ale povinné čítačky a kalkulačky ma vytáčali už v tlačových správach. Najradšej totiž robím s účtom kedykoľvek a kdekoľvek (mobil, počítač).

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru