Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Úvaha: Levné disky spláchla voda, otevřete peněženky

Uvaha je chybna v tom ze zabuda na to ze velke disky vpodstate nikto nepotrebuje. ... Ja mam 160GB HDD uz 5 rokov a furt mi staci a neplanujem kupovat HDD dalsich 5rokov
Tvoja uvaha je chybna v tom ze si myslis ze kazdy potrebuje velke disky len koli filmom. Ano, velka cast to potrebuje koli filmom, ci uz stiahnutym alebo legalnym, taky jeden HD film moze mat aj 10GB, BD ISO kopia aj 25GB, dalej je to hudba, opat je jedno ci stiahnuta alebo kupena, ti co si ju kupuju jej maju menej, ale pouzivaju FLAC a potom predbehnu aj stahovacov ktori "musia" mat vsetko co vyjde, este su tu hry, dnes uz je bezne ze ma hra 10+GB, instalacka dalsich 10+GB (aj ked si hru clovek kupi, tak chce zalohu a nechce hucanie DVD-ROMky).

Chcem ale zdoraznit ine subory ktore dnes zaberaju obrovske miesto a su uplne legalne a to fotky a domace (HD) video. Ja mam bezny fotak a fotim len niekolko rokov a mam 66GB fotiek, kolko ma asi clovek ktory foti dlho, ma zrkadlovku a pouziva RAW? Dalej HD video, niekto uz pouziva aj 3D, aj ked to je mensina, ale minimalne HD ready dnes nahravaju aj bezne fotaky a mobily, nie len kamery, tam sa uz pohybujeme v stovkach GB ktore sa daju naplnit za niekolko rokov, takze niekolko TB disk je pre takych ludi nevyhnutnostou a nie modou a vobec nemusia mat stovky filmov ktore uz videli.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality