Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Úvaha: Levné disky spláchla voda, otevřete peněženky

tak ja na tom 160GB mam samozrejme kopec (legalnej ;) hudby vo FLAC, kolko mas CDciek doma kupenych 100? Ja tam mam vo FLAC tusim 40 CD ci kolko, a furt mam na disku volne miesto resp. 50GB zapratane s nezmyselnymi dokumentarnymi filmami apod.
Preco by si mal clovek robit BD zalohu to teda fakt netusim. Lisovane DVD resp. BD nestarne resp. nemalo by, prave preto ze je lisovane (to znamena mechanicky vytlacene), to neni len vypalene (farbivom).
Ano HD video uz zacinaju vediet tocit cim viac beznych kamier/fotakov/mobilov ale neni to nijak tragicke s velkostou, za prve su to amaterske videa z dovolenky kde mozes na ostrost kychat (ptz nejaky mobil stejne nevie zaostrovat poriadne) a mal by to normalny clovek kompresovat do mpeg4, za druhe mozes si ich vypalit na DVD apod, za tretie kolko bezny clovek toci? Na dovolenke je raz za rok, natoci 3hodiny, to po rozumnej kompresii mozno je 1GB apod. za rok. Ked chce viac tak musi zaplatit vyssiu cenu za disky. Ja netvrdim ze disky nepotrebuje nikto, ale ze bezny ludia (vacsinova cast populacie) nepotrebuje.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality