Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Náhrada Firebugu od Mozilly

Keď som si prečítal rok 2012, tak prvé čo ma napadlo, že je to vtip. To je to vymývanie mozgov rokom 2012, ale k veci:

Zrejme neprejdem a ostanem pri Firebugu. Problémom Mozilly je jedna vec. Oni sa vždy zobudia neskoro a navyše keď sa aj zobudia, tak to čo spravia urobia v polospánku. Uvediem rovno príklady:

1. Okolo Firefoxu verzie 3+-0.5 sa hovorilo, že Tab Mix Plus už nebude potrebný, pretože bude integrovaná väčšina jeho funkčnosti do prehliadača. Výsledok? Dodnes ho používam v štandardnej konfigurácii (žiadne nastavenia mimo inštalácie) a stále bez neho Firefox používať nemôžem. Stále to nie je integrované vo Firefoxe tak, aby to stačilo.

2. text/plain mal byť integrovaný do verzie 5+-1. Výsledok? Rozšírenie používam dodnes, lebo Firefox adresu bez http na začiatku nerozpozná. Potom to dobre štve, lebo mám v kontextovom menu občas duplicitné položky a najradšej by som tú Firefoxácku integrovanú nedorobeninu vypol.

3. Kompatibilita rozšírení. Mám 2 Firefoxy. V obidvoch ScreenGrab a v jednom mi funguje dodnes (verzia 7) a v druhom po nainštalovaní verzie 5 ScreenGrab skončil. Samozrejme podporovaný bol len do verzie 3.6, ale prečo mi potom v tom druhom Firefoxe ide doteraz a v druhom som musel hacknúť verziu, aby to šľapalo?

Predpokladám, že toto bude ďalšia nedorobenina, ktorá bude len liezť na nervy a aj tak si väčšina nahodí Firebug. Som sklamaný z toho, že vo Firefoxe dokopy nič nie je a ešte aj to čo integrujú z doplnkov je nedorobené. A prehliadač zmeniť nechcem, lebo nastavenie Opery na moje potreby by sa asi nedalo pri tom množstve doplnkov čo používam.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality