Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem 140 milionů iPhonů, Androidů a Blackberry v sobě má špionský software

btw som si pozrel to video a musim ti povedat ze presne ako som predpokladal, novinari su uplne mimo, ako vzdy, ptz su tupi jak taga a nemaju ani sajnu o tom co pisu. toto som ani nemal pozerat lebo sa dnes neprestanem rehotat :D :D :D btw. to video je tak nudne ze uz som musel ku koncu preskakovat lebo to as nedalo pozerat.
Chalan len upozornil na to ze na pozadi v HTC bezi sluzba ktora vie o tom co sa na mobile deje, co je predsa logicke pre debugging sluzbu. LOL. Ziadne ukladanie logov, ziadne posielanie nikam, nic :) Resp ja som tam nic take nevidel (mozno som to preskocil ale pochybujem). Je to totalna kacica a chalan by sa mal zamysliet nad tym ze nemoze taketo veci pustat do sveta ptz 99% ludi to proste NECHAPE ptz neni IT expert ani vyvojar a vyvodi si z toho zaver uplne NESPRAVNY.
Sluzba moze tie "oznamy" ktore jej posiela system ignorovat a zrejme to aj vsetko ignoruje, co s tym ma ta sluzba robit, ukladat kam? Mobily maju par GB flash. Posielat kam? Moze teoreticky poslat do HTC nejake info o poslednych akciach ak crashne aplikacia a ak sa to povoli v menu telefonu, je tam na to zaskrtavatko, vo videu to je aj vidiet ze tam zaskrtavatko na to je.
Preco reagujem podrazdene ptz uz mi lezu na nervy novinari s takymito dementnymi spravami. Ano keby nieco fakt spehovalo a nieco niekam odosielalo tak by som reagoval inac, ale toto bolo evidentne uz uplne od zaciatku ze je to uplna hovadina.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality