Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem 140 milionů iPhonů, Androidů a Blackberry v sobě má špionský software

Ja se s tebou dohadovat nebudu a ani nechci. Jak jsem psal, reagovat na to dal nebudu a timto fakt koncim. neber si to osobne, ale tady se v par vetach neda nic vysvetlit. Spatne´s cetl, co jsem psal - psal jsem, jestli si nevymysli a ja nepoznam, jestli si vymysli, protoze nejsem progrmator, jaks napsal. Ty pises, ze logy jsou bezny, je to mozny. Nepru se o tom, ale pokud oni v clanku nelhali, tak tato aplikace monitoruje stisky klaves, neda se v tel. zjistit, smiruje wifi a dalsi veci. To ti prijde normalni vec, ktera je potrebna k logovani nebo debugovani chyb? Mimochodem jak by ty chyby z tech telefonu debugovali, kdyz se k tem logum nikdy nedostanou, protoze podle tebe to pouze loguje a nic neodesila? Myslim, ze je to jasny a ten program nebo co to je za smejda, proste neco odesila a to neni spravny. Neni ani spravny, ze ti ho nainstaluje vyrobce do pristroje, ale taky si ver cemu chces.
Neprogramuju a ani to nechci umet, ale jesti je smyslem programovani smirovat, odesilat data nekam a bez vedomi uzivatele, tak by se takovy programator mel jit prvne lecit. Ja se nehodlam nechat smirovat a spiclovat a je uplne jedno, ze to nekdo mysli treba "dobre" a je to jen pro reklamu a kdovi pro co. Na toto muze skocit jen nekdo hodne naivni.
Windows treba zapisuje kdy jsem se zalogoval, ale nemonitoruje stisky klaves atd. viz ten clanek. Navic co si matne vybavuju, tak na windows se taky nadavalo, ze kdovi co posila domu a mam pocit, ze to nejak odstranovali. Uz si nepamatuju, jak se to jmenovalo.
No a jinak u Androida ti vyskoci okno, kdyz ti crashne aplikace, jestli chces odeslat zpravu. Aspon mne to tak skace.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality