Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pěkné, což o to. Ale horší to bude s čištěním. U plastové klávesnice vyloupu klávesy, rozšroubuju a…
L-Core 22.12.2011 15:18
L-Core
bambus je v našich končinách pomerne neznáma exotická záležitosť,ale tie typy bambusov,ktoré sa použ…
audax 23.12.2011 17:28
audax
dokonca nejaky institut (neviemjkay, videl som davno v telke) overil ze podlaha z bambusovych spravn… poslední
MM.. 26.12.2011 00:20
MM..

bambus je v našich končinách pomerne neznáma exotická záležitosť,ale tie typy bambusov,ktoré sa používajú na výrobu takýchto záležitostí majú v realite prakticky porovnatelnú výdrž ako plastové výrobky,tie zdrevnatelé stonky majú v sebe vysoké množstvo kremičitanov,takže povrchová a chemická odolnosť sa blíži k odolnosti kremičitého skla,drevokazné plesne a hubu prakticky nemajú šancu,bambusu nevadí ani trvalé ponorenie vo vode,bez problémov odolá aj morskej vode,to je iné "drevo".....šancu má len oheň a mechanická drvička,tomu neodolá ani plast...

dokonca nejaky institut (neviemjkay, videl som davno v telke) overil ze podlaha z bambusovych spravne pozliepanych platov je odolnejsia jak laminatova podlaha.
Akurat som si raz kupil kuchynsku dosku na krajanie z bambusu a to bol taky smrad (asi z lepidla, urcite cinska vyroba kde ziadne normy na jedovate smradlave lepidla neplatia a to ani u kuchynskych vyrobkov :) tak som to po rozbaleni nechaval vysmradnut a ked to nevysmradlo ani po tyzdni tak to letelo rovno do kosa a tym pre mna dozivotne vsetky skvele vyhody bambusu skoncili :) Az zanikne cina, potom mozno.. :)

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru