Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Koniec Megauploadu ?

Novinky idu vzdy najprv kino az potom pozicovne. Zavisi od producentov ze kolko si vyratali ze im prinesie penazi rozne nacasovanie, oni nie su matka tereza ale tie filmy stoja miliony $ a su to peniaze nejakych investorov a oni chcu nazad minimalne cenu filmu. A keby neboli ti zli hnusni investori tak by si ani nemal tieto komercne nezmyselne filmy.
BTW. ale aj im by uz mal niekto klepnut po hlave nech sa uz konecne prebudia a zmenia tu politiku nacasovania a nech davaju novinky hned na online stream a hotovo. Proti tomu sa zas budu burit kina ptz budu moct vsetky rovno zrusit a to je zas destrukcne, stejne jak cele ilegalne sirenie.
Ked chces najhorucejsie novinky tak budes muset chodit do toho kina a platit viac. To je fakt bohovsky postoj chces aby ti niekto chrlil filmy a aby ich platil niekto druhy, napr. ja tym ze si to kupim legalne? Teba to vobec nezaujima ze je to ilegal. Aha. Tak prestanem platit aj ja a vsetci, a potom zistis ze NOVINKY UZ NEJSOU. Lebo producentom dosli prachy :)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality