Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem MegaUpload začal, ostatní pribúdajú

(Boeing)
Nejdražší obraz v historii je od Pollocka tahle čmáranice, kterou by namaloval i zhulenej-ožralej-zhoubovanej puboš (spekulace na prvky umění neodmítám - spekulovat se dá), ale je to opravdu správně?
Absolutne suhlasim, ja som uz davno dumal nad tym ako niekto moze kupovat take a podobne obrazy, frknut nejake farby na platno a vymysliet tomu nejaku myslienku, ved to dokaze kazdy. Myslim ze raz na to ludia pridu a potom razom strati podobny typ "umenia" hodnotu, preto by som si ja podobne obrazy nekupoval, vyzera to na slusnu investiciu, ale moze to spadnut na nulu, take zlato moze stupat a klesat, ale ale len tak na nulu nespadne.

(Jan Fiala)
Vis, co je nejvetsi bordel?
Natocis, film, dostanes za to zaplaceno. Ok. Stejne tak jako nejaky delnik neco vyrobi. Ale proc za to dostavas zaplaceno cely zivot?
Velmi zaujimavy pohlad, mam konkretnejsi priklad, robotnik postavi dom, pouziva ho niekolko generacii aj 100 rokov a on za to dostane zaplatene len raz, spevak zaspieva v studiu piesen a zaraba na nej do smrti, niekedy aj po smrti - aj ked tu je problem komplikovanejsi, samotny spevak dostava len malu cast, vacsinu ziskov dostavaju ini.

(M4rty)
Ještě bych pochopil pokud by si USA vláda dupla na tyto uploadery, ale nechápu totální zrušení činnosti firmy na základě jednostranného obvinění před proběhnutím řádného soudu, která defacto nic neudělala a pokud vím tak Megaupload na žádost neměl problémy soubory mazat. Obvinit Megaupload je jako obvinit silnici z toho že se na ní stala dopravní nehoda. Obojí je totiž jen prostředek, který nikdy nemůže kontrolovat všechny uživatele.
S tymto sa da len suhlasit. *

BTW co sa tyka nelegalneho zdielania/uploadovania/stahovania, vzdy sa najde nejaky sposob ako to robit vo velkom alebo v malom, kto to robit chce, tak to robit bude, je to ako drogy, ak sa daju vypestovat, stale ich niekto pestovat bude.

Sposobov ako zdielat obsah, ci uz vo velkom alebo aj v malom je vela, napr. niekto zabali subor, zakoduje, posle alebo da zdielat, TrueCrypt dokonca umoznuje dvojstupnove sifrovanie, takze aj ked ich niekto donuti odsifrovat subor, nebude tam nic nelegalne, len kryci subor.

* Edit: Este v tejto suvislosti ma napadlo - je to ako s pokutami pre vodicov, policajti vyberaju pokuty na miestach ktore nie su nebezpecne, logicky je tam mozne jazdit rychlejsie a preto sa tam rychlejsie aj jazdi, ale na usekoch kde su caste nehody sa pokuty nezbieraju, lebo priestupok tam spravi len vodic ktory havaruje a ten sam zavola policiu. Takze tu nejde o bezpecnost ale o peniaze, presne ako v kauze(?) MegaUpload.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality