Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem MegaUpload začal, ostatní pribúdajú

pozretie si DVD u suseda alebo pozicanie DVD od suseda je "takmer" legalne, ptz tazko sa definuje co to je "verejna produkcia", vpodstate ale ak si par kamaratov na party u niektoreho z nich pozre film tak to nikto nebude brat ako verejnu produkciu. Ak to ten kamarat neprevadzkuje vo velkom to pozeranie u neho. Stejne tak pozicanie apod kamaratovi obcas nieco ak si z toho nerobis pozicovnu. Hranica medzi tym ze kedy to zacina byt nelegalne neni podla mna uplne presne definovana, je to potom vec subjektivneho posudenia pripadneho sudcu ak by to nahodou niekto zazaloval, ktory by posudil ci to bolo vyslovene ze si to poziciaval kazdemu dookola tak to uz by bolo asi moc. Zakony casto nie su definovane presne, resp. stejne sa posudzuje napr. ci prekrocis rychlost o 1km/h (obcas si nieco pozres so susedom) alebo ci si ju prekrocil o 100km/h (urobil si si zo svojho bytu pozicovnu DVD) tak sa to aj bude inac brat keby ta pri tom chytili.
Co sa tyka veci ktore sa tazko zhanaju na DVD, zvycajne ti obchod vie na poziadanie objednat cokolvek co kedykolvek vyslo, ptz tusim existuju nejake centralne sklady. Ak nieco vobec nikdy nevyslo na DVD tak mas smolu proste to pozerat nebudes, tak to robim ja. To mas taku potrebu vidiet nejaky nezmysel ked v TV prave ide 150inych ale stejne tak nezmyslov? Ked silou mocou chcem vidiet nejaky dokument ktory bol v TV a neni vobec nikde k zohnaniu ani na DVD nikdy nevysiel tak si ho "nejak" zozeniem ale taka situacia nastava spravidla maximalne tak raz za niekolko rokov a porovnavat teraz "zohnanie si" jedneho zaznamu z TV raz za niekolko rokov ktory sa navysde vobec nepredava so stahovanim stoviek GB najnovsich filmov ktore idu prave v kinach t.j. autor ma velmy vysoky usly zisk, je stejne jak porovnavat ten 1km/h so 100km/h. Navyse tie servery na tej zlodejine ZARABALI ! Ten co ho zatkli mal udajne take drahe auta ze policia take este nevidela a najdrahsi dom v celom state ci co to davali v spravach :)

P.S. a nemusis si kupovat 10 DVD kazdy den, ono to chce aj trochu striedmosti, ja si kupim ked tak 1-2DVD za rok, a nie ze by som na to nemal ale proste stejne si nejdem kupit do obchodu 10 flasiek rumu za den, ale kupim si jednu-dve za rok. Zivot sa da travit aj inac ako neustalym pozeranim na tie nezmysly (a hollywoodske filmy su take fyzikalne nezmysly ze to niekedy ani nemozem dopozerat :). Ked s anudim tak pozeram v TV co akurat ide, a vobec ma netankuje ist na internet kradnut nieco ine. Naco? Neda sa bez toho zit?

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality