Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem MegaUpload začal, ostatní pribúdajú

ja som ten usly zisk zdoraznil len kvoli tomu ze je rozdiel ked si stiahnem zaznam nejakeho stareho dokumentu z TV a aj to max. raz za rok-dva, oproti tomu ked sa siri novinka ktora prave ide v kinach a clovek ich nataha 100 za mesiac. Ja som ten usly zisk nevycisloval a je mi to fuk kolko to je.

Co sa tyka toho "zajice v pytli" ano to je trochu problem ALE hudba sa spravidla da vypocut na internete 30sekund z kazdej skladby a to je legalne a robi to tak napr. amazon.de a plno inych shopov. T.j. ked chcem nejake CD prve co robim idem na amazon.de a LEGALNE si vypocujem 30s z kazdej skladby a viem ci si to kupit chcem alebo nie (v 95% pripadov to skonci tak ze to kupit nejdem ptz je to sracka presne jak pises).
Co sa tyka filmu tak neviem jake su tam legalne moznosti, ja na take veci (napr. DVD koncertu :) si kuknem nejaky utrzok na youtube kde sa niekedy da najst nejaky utrzok v dost zlej kvalite ale staci to na rozhodnuitie ci to chcem alebo nie.
Co sa tyka filmov to je tazke treba najprv citat recenzie. To plati vzdy a pre vsetko takto konzumne. Ja som si dnes kupil mikrovnkovu veceru za 3eura bolo to hnusne jak svina myslis ze mi vratia peniaze? :)

P.S. a autor diela a aj Seagal a ktokolvek ma pravo pytat za seba/svoju pracu kolko chce. Stejne jak nejaky Gucci ma pravo pytat za kabelku ci co nejake 1000euro, ti ludia sa vypracovali svojou celozivotnou pracou apod a hlavne vedia sa predat. Mozes aj ty ked si v niecom svetova jednicka a vies sa predat tak budes dobre zaplateny. Ale nemozes sa postavit na roh a predavat kopie kabelky Gucci, to je tiez zakazane :) Mozes predavat svoje kabelky pod svojou znackou, stejne tak si mozes urobit svoj film a na ten sa pozerat cely den :)
P.S.2. a nechapem co vsetci mate s tym kupovanim, ja som za minuly rok videl snad vsetky Seagalove filmy v TV, isli na Sat1, Pro7 apod.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality