Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem MegaUpload začal, ostatní pribúdajú

máš v mnoha věcech pravdu, ale já jsem chtěl naznačit to, což jsem i napsal, že celej systém zábavnýho průmyslu (jako další systémy, který se hroutí) je prostě špatnej. Ceny jsou vytočený hodně nahoru a nedivil bych se, kdyby přišlo něco jak před lety v NHL, že prostě nebyly platy na hráče a museli se udělat stropy, aby mohla jet dál. Protože právě náklady na film šroubujou cenu filmu nahoru a pak lidi raději stáhnou. Když k tomu přidám tu šikanu, tak si to pak lidi umí i morálně obhájit. Navíc všichni víme, že dnešní marketing je napěchován lžima a lobbisti velkých korporací prosazují své zájmy v politice, čehož jsou pak výsledkem zkurvený zákony, které neberou ohled na běžné lidi a jen sypou prachy žadatelům zákonných opatření ke svému byznysu. Ať si vydělávaj kolik chtějí, ale ať nešikanujou své zákazníky, nevytvářej uměle nezákonné prostředí a především ať se amerika nesere se svými zákony do celého světa - a tohle nejde s dnešním systémem dohromady.

A co se týče seagala, tak prosím tě, byl to jen příklad ..toho indiána co láme kosti nesnáším - copak se na to dá dívaT? :D Já jen, že on si řekl na tu dobu o obrovskou sumu, za to, že ve flmu umře :D

Ještě jedna věc - herci, kabelkáři atd si můžou říkat kolik chtějí, ale v zábavným průmyslu to funguje tak, že oni do tebe začnou všemi médii ládovat nějakou pseudo-hvězdu - vytvoří subjekt tvých zájmů (nedaj prostor skutečný kvalitě, tvému volnému - přirozenému výběru) a pak si za to nechaj platit, že na toho šaška čumíš. Je to odporný systém a spousta lidí si to neuvědomuje a proto to frčí, ale nehorázně zneužívají lidské naivity a jestli by chtěli kázat o morálce, tak by museli začít především u sebe.

a ke kupování - já TV nemám už asi dva roky (měl jsem tři - 60 programů) a vážně jí nepotřebuju. zprávy na netu, pořady co mě zajímaj rovněž. Filmy jsem stáhnul jen kvůli přítuly na vyplnění "hluchých" chvilek, ale kdybych měl brát řekněme 14k, což dneska bere téměř půlka národa, tak za např. 8 filmů na 4 víkendy vypláznu 2 - 3 tisíce (pokud nebudu brát jen novinky) a to bych kurva v rozpočtu pocítil (když ještě odečtu nájem/hypo, další poplatky a stravu) - naprosto vyloučené.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality