Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem MegaUpload začal, ostatní pribúdajú

No ved na vyplnenie volnych chvilek s pritulkynou je napr. TV, resp pritulkyna moze pozerat tam tie panelaky ci co a ty mas konecne chvilu pokoj :D Nemusis kupovat A ANI POZERAT 8 supernovych filmov za mesiac, kludne sa da pozerat na nejaky dokument na discovery apod, a je to aj 100x zaujimavejsie jak seagal vypadavajuci z lietadla :)

Prave to ze to bolo vsetko zdarma na sieti deformuje trh a ludia si zvykli pozerat 10noviniek za tyzden, a producenti si zvykli lamentovat a sroubovat cenu este vyssie aby mali aspon nejake peniaze od tych zvysnych 100ludi co este za to platia :D To NENI normalny stav.

U hudobnych CD sa po zazalovani Napsteru a naslednej dost sirokej diskusii v spolocnosti sa situacia omnoho zlepsila a to tym ze si tzeraz mozem cez net legalne kupit 1skladbu za 1euro (stejne je na CD dobra spravidla len jedna :), co napr. predtym vobec mozne nebolo a musel si kupvat cle CD za 15eur kvoli 1skladbe.

Mozno az skonci tento sialeny stav u filmov tak bude sa dat za 1euro si pozret film cez net, odkial vies ze nebude? Ale ked neskonci sucasny stav tak sa asi v tejto oblasti nic dopredu nepohne.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality