Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Vysel novy VLC -2.0.0

OK, tak dialog s textom tam uz maju a to "master password", co ked tam budu 2?

Ja som tam myslim pisal, uz sa nepamatam, bolo to niekolko rokov dozadu a mali na fore tusim 6-7 strankovu temu v ziadostiach pre minimalizovanie do tray. Dodnes to neimplementovali.

Teraz som hladal a maju tam vo FAQ na prvom mieste addon ktory je pre verziu 3!!, par komentov ze vo verzii 8 nefunguje, pritom je tu uz verzia 10.

Nasiel som jedno rozsirenie ktore funguje, ale nie uplne ako potrebujem, tak skusim napisat jeho autorovi.. Problem je ako dlho bude fungovat.

K XnView, ved to je prave priklad ked to funguje, preto som tam zacal pisat a ked to malo odozvu, tak som pisal viac, vela funkcii o ktore som si napisal su dnes uz realitou a ak su tam chyby, tak ich autor opravuje.

Pri TB mi chybaju len 2 funkcie k dokonalosti ale autori to ignoruju roky, preto nemam chut tam pisat. Ak by to bola funkcia ktoru je komplikovane implementovat, pochopil by som to, aj ked napr. Pierre a Marek (autor FreeCommander) prerobili svoje programy od zakladov aby mohli dane funkcie pridat, ale tray a dialog s OK tlacidlom nemoze byt taky problem pridat a taketo funkcie sa daju aj vypnut, takze to ze je to nejake riziko je nezmysel a aj ak by k tomu doslo, tak Pierre opravi stovky bugov rocne a je sam, tak oni by nevedeli opravit jeden?

Viem ze toto nie je to prave miesto na staznosti, reagoval som na jeden prispevok ktory uz bol trocha OT a dostalo sa to az sem, len vyjadrujem svoj nazor, pisal by som na Mozilla forum, ak by som vedel ze to ma zmysel, ale viem ze nema.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality