Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Cerny skoro humor v datovych tarifech od Vodafone

vůbec jsem logiku jejich cenotvorby, ale i pravidlotvorby nepochopil.. nedávno jsem se poohlížel po mobilním internetu a ty podmínky jsou tak nepřijatelné, že by bylo pro mě finančně výhodnější držet na všech místech, kde se pohybuji kabelový net s wifi routerem..

taky nechápu to vnucování HW modemu, který by mi měl trčet z usb slotu a nutit mě si ho zaplatit

ani 2 roky podmínku smlouvy u ufona u předplaceného tarifu, kde vše mám uhrazené předem jsem nepochopil, zvláště když ta firma má fin. problémy a může krachnout, tak myslím, že už tak riskuji více než se mi chce..

prostě dělají vše pro to, abych si mobilní internet nepořídil.. nevím co tím sledují? snad aby se netelefonovalo přes data ip telefonií?

no tak ok, nebude ani telefonát, ani platba za data, vše půjde přes kabelový internet... a ten mám za 100 Kč měsíčně :-) v praze na břevnově jsem základní variantu chytal zadarmo a až vyšší rychlosti byli zpoplatněné :-)

tak na mě vydělali

PS: jsou jaká si sdružení, která mají vyjednány výhodnější podmínky.. fungují na principu pozvánky, zarušení se za solventnost toho, koho přivedeš a asi se platí zprostředkovaně nějaké firmě a ta celý ten kolos přeúčtovává, ale nepamatuji si podrobnosti. Já to nepotřebuji, byl by to jen luxus, ale když moje peníze za mobilní net nechtějí, nemusí být.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality