Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Ministr chce redaktora HN Ondřeje Malého do vedení ČTÚ. Má tlačit na nižší ceny volání

achjo, a furt budete všichni pičovat, aniž byste sami něco udělali..

ještě před rokem na to každej sral, nikdo neřešil předražené volání, 3G úplně na hovno a všichni tady suše konstatovali - jak je to všechno na hovno.
Po roce se tento problém dostal do podvědomí vás všech, aktivně se o tom mluví v médiích, v politice, tlak na čtú se zněkolikanásobil a přichází první výsledky z prvu nenápadné kampaně proti operátorům. Já docela dost cestuju po tuzemsku a když jsem před rokem jel vlakem, signál na 3G mi za cestu třeba desetkrát spadnul, dneska spadne jednou. Volání šlo na polovic (pro jisté zákazníky O2) a věci se obrací.
Kdyby byl každej jako většina z vás, tak všichni voláme za 20,-Kč/min. a z mobilu zanetujem snad jen na václaváku.

Nasazení Malého do čtú je určitě dobrý krok, zda bude i dobrá práce se uvidí. Ale zajímalo by mě, jaké reálné a transparentní řešení byste si představovali? Vyházet všechny z čtú, naflákat tam jiný - cizí a doufat?

Klus to nazpíval dobře

přesto všechno co v tomto kraji zažívám, probíhaj nepokoje v pajzlu u piva, stále věří na rytíře z blaníku, než přijdou, zvolil národ vyčkávací taktiku...

Tak si hnijte.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality